Реми Линдхолм - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Реми Линдхолм е известен финландски състезател по ски бягане, спортист, инфлуенсър в социалните медии, YouTuber и предприемач от Рованиеми, Финландия. Реми е добре известен в професията с изключителните си ски умения. Той започва да кара ски от ранна възраст и се е състезавал в няколко състезания по ски на лед. Той също така публикува снимки и видеоклипове, на които кара сноуборд, в своите акаунти в социалните медии.

Бързи факти

Истинско име Реми Линдхолм.
Професия Ски бягане, спортист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 24 години.
Рождена дата 17 януари 1998 г. (събота).
Родно място Рованиеми, Финландия.
Сегашен адрес Вуокати, окръг Оулун, Финландия.
Зодия Козирог.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Соткамска гимназия.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност финландски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 70 кг
Височина Във футове инчове: 6′

Възраст и ранен живот на Реми Линдхолм

Линдхолм е роден на родителите си в Рованиеми, Финландия, в събота, 17 януари , 1998 . Той е роден в християнско семейство. Според страницата на Реми в Instagram, той практикува ски на лед от малък. Линдхолм е получил образованието си в Sotkamon lukio във Финландия, според страницата му във Facebook. След това той се присъедини към ски клуба, за да научи повече за карането на ски на лед. Преди да се състезава в световната купа, той се състезава в няколко състезания и първенства за юноши. Сега той е професионален скиор.

Височина тегло

Реми Линдхолм е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли сини очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Реми Линдхолм

Реми Линдхолм Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Реми Линдхолм? Реми Линдхолм изкарва прехраната си като професионален скиор. Той също така прави пари чрез видеоклиповете си в блогове. Нетното състояние на Реми се оценява на 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително). Той и семейството му живеят във Вуокати, окръг Оулун, Финландия.

кариера

Реми се присъедини към ски клуб Imatran Urheilijat, според Wikipedia. Той започва да се състезава в няколко състезания, след като се присъединява към клуба. Получил е и обучение по ски. Линдхолм се състезава в първенствата за Световната купа в сезонното класиране през 2021 г. Във всеки турнир той представлява своята нация. Той беше избран да се състезава на Зимните олимпийски игри 2022 г. през 2022 г. Той също завърши осми на Световното първенство U23. Реми участва и в Световната купа в Лахти, завършвайки на 48-мо място. Той също така се концентрира върху кариерата си на ски на лед. Той също имаше замръзнал пенис по време на Зимните олимпийски игри на 50 километра свободен стил.

Реми Линдхолм Гадже и запознанства

С кого се среща Реми Линдхолм? Линдхолм има връзка с Катарина Аумо, неговата приятелка. Катарина също е физиотерапевт, според докладите. Нека ви кажа, че Katariina и Remi са заедно от 2014 г. Той също е публикувал няколко снимки с Katariina в профила си в Instagram. Не можем да намерим информация за предишните му партньорства. На страницата си във Facebook той нарича Бенджамин Сундквист свой син. Ние обаче не сме сигурни. Освен това той обича да общува с приятелите и колегите си.

Популярни Публикации