Сандра Макадамс - Всичко за майката на Рейчъл Макадамс

Сандра Макадамс е майка на Рейчъл Макадамс, известна канадска актриса, която работи в канадската телевизия и филмова продукция. Сандра беше медицинска сестра. Рейчъл е отгледана в Лондон, Онтарио, Канада. Тя произлиза от английски, уелски, ирландски и шотландски предци.

Бързи факти

Пълно име Сандра Макадамс
Първо име Сандра
Фамилия Макадамс
Професия Майка на знаменитост
Националност канадски
Държава на раждане Канада
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Ланс Фредерик Макадамс
Без деца 3

Биография на Рейчъл Макадамс

Рейчъл е канадска актриса, която се е появявала във филми като Perfect Pie, My Name Is Tanino, Slings and Arrows и много други. Тя е най-известна с ролите си в Mean Girls, The Time Traveler’s Wife, Sherlock Holmes, The Notebook, The Vow и Spotlight. Рейчъл е родена на 17 ноември 1978 г. в Лондон, Онтарио, Канада. Родителите й са Ланс Фредерик Макадамс, шофьор на камион и хамал на мебели, и Сандра Кей (Гейл), медицинска сестра. Рейчъл проявява интерес към изявите от малка. Тя започва да играе Шекспир в летен театрален лагер, когато е на 13 години.

Рейчъл получава бакалавърска степен по театър от Йоркския университет. Тя започна първата си актьорска игра в епизода на епизода на Дисни на The Famous Jett Jackson. Рейчъл стана известна след ролята на Реджина Джордж в комедията 'Зли момичета'. Тя беше обявена за една от най-сексапилните млади актриси в Холивуд. Сандра Макадамс

Детството на Рейчъл

Рейчъл е родена в град Лондон. Тя беше скейтър, когато беше на четири години. Тя беше много талантлива и състезателна. Тя започва да се интересува от актьорството, когато е на 12 години, след като гледа представление на детска театрална трупа. Тя информира майка си, след като чу това изпълнение, че иска да бъде в тази група и че ще умре, ако не стане в тази група.

Родителите й бяха напълно зад нея и й позволиха да се присъедини към Original Kids Theatre в родния си град. Това безвъзвратно промени живота й. Тя участваше в местни продукции чрез училището си и продължи да учи театър в Йоркския университет.

Някои интересни факти за Рейчъл

Тя е човек, който иска да образова света. Тя дарява на групи за засаждане на дървета и е превърнала къщата си в зелено електричество, което я е накарало да придобие мания да изключва всичко от контакта. Тя също много се интересува от готвене. Въпреки липсата на умения, тя се наслаждава на готвенето, като чете рецептата. Тя също обича да поддържа здравето си, като се храни добре и прави йога.

Рейчъл е била сексуално тормозена от сценариста Джеймс Тобак

Рейчъл излезе и каза, че е била сексуално тормозена от сценариста Джеймс Тобак. Не само тя, но и колежката й Селма Блеър, твърди, че Джеймс Тобак я е тормозил сексуално. След жалбата си почти 200 жени го обвиниха в сексуален тормоз и насилие. Рейчъл срещна Джеймс Тобак, когато беше на двадесет и една години и посещаваше гимназия в Торонто.

 Сандра Макадамс

Семейно положение

В момента Рейчъл Макадамс се среща с 42-годишния американски сценарист Джейми Линден. Скъпи Джон и Ние сме Маршал са две от най-известните му творби. Благодат за тях са и двете им деца.

Нетна стойност

Към октомври 2022 г. нетното състояние на дъщеря й се очаква да бъде 25 милиона долара, като актьорството е нейният основен източник на доходи.

Популярни Публикации