Андрю Шимър- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, кариера

Андрю Шимър е известен филипински актьор, медийна личност, културист и личност в социалните медии от Манила, Филипините. Той стана известен в своята нация в резултат на ролите си в много филми и телевизионни програми. През 2004 г. получава известие за ролята си във филма Gagamboy. По-късно той продължава да си намира работа поради страхотното си и привлекателно поведение. Той беше избран за ролята на Денис във филма от 2008 г. „Babangon ako’t dudurugin kita“ (ТВ сериал).

Бързи факти

Пълно истинско име Джон Андрю Шимър.
Известно име Андрю Шимър.
Друго име Романтика Браганза.
Нетна стойност (прибл.). 1,5 милиона щатски долара.
Дата на раждане 10 юни 1986 г.
Възраст (към 2022 г.) 36 години.
Родно място Манила, Филипините.
Религия християнството.
образование Завършвам.
Училище / колеж Частен колеж във Филипините.
Зодия Зодия Близнаци.
Националност филипински.
Етническа принадлежност азиатски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 71 кг

Възраст и ранен живот на Андрю Шимър

Андрю Шимър беше роден на 10 юни 1986 г при родителите си в Манила, Филипините. Пълното му име е Джон Андрю Шимър, което той разкри във Facebook. Нека ви кажа, че Романза Браганза е другото му име. Той е на 36 години (към 2022 г.). Завършва образованието си в известно частно училище в своя квартал. След като завършва гимназия, той се записва в реномирана институция за напреднали. Той не разкри нищо за своите квалификации пред привържениците си.

Височина и тегло на Андрю Шимър

Андрю Шимър е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 71 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Андрю Шимър

Нетната стойност на Андрю Шимър

Колко е нетната стойност на Андрю Шимър? Този известен актьор и културист прекарват времето си със съпругата и децата си. Той притежава прекрасна къща и много скъпи автомобили. Носи изключително скъпи дрехи и други аксесоари от известни фирми. Той печели пари от актьорство, моделиране, одобрение на марката, промоции и други средства. Той взема разумна такса за всеки филм и реклама. Според доклади към октомври 2022 г. нетната му стойност възлиза на 1,5 милиона USD (приблизително) и включва доходите и активите му.

кариера

Андрю Шимър започва професионалната си кариера като културист. Състезавал се е в различни състезания и е печелил много от тях. Той поддържаше своята форма в продължение на години, за да печели състезания по бодибилдинг. След това влезе в актьорския бизнес. Според неговия акаунт в IMDb той започва актьорската си кариера през 2001 г. с телевизионния сериал „Kool ka lang“.

По време на кариерата си той се появява в няколко филма, включително Pedro Calungsod: Batang Martir, Blind Side, Pasukob, Mga kuwento ni Lola Basyang, Beautiful Justice и други. От 2014 г. до 2019 г. той играе Ранди, Джейсън и Джулиус в телевизионния сериал „Magpakailanman“. Наскоро се появи като Джими в сериала „Descendants of the Sun“.

Съпруга и брак на Андрю Шимър

Андрю Шимър е надарен и интелигентен човек. Той се радва да споделя малкото знания, които има за любовния си живот. Според официалните документи той е женен и съпругата му се казва Джорхоми Роверо, известен още като Джо Роверо. Двойката е заедно от много години и живеят прекрасен живот заедно.

Джо, според Джон, има астма и страда от церебрална хипоксия и сърдечен арест в резултат на тежък астматичен пристъп. Снимките на двойката обикалят интернет. Що се отнася до децата им, те имат една дъщеря и едно момче. Андреа Шимър е името на дъщеря им, докато името на сина им е неизвестно.

Популярни Публикации