Кой е Колин Мокри? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Колин Мокри е канадски актьор и комик, най-известен с изявите си в Whose Line Is It Anyway? в САЩ и Обединеното кралство.

Бързи факти

Празнувано име: Колин Мокри
Истинско име/пълно име: Колин Андрю Мокри
Пол: Мъжки
Възраст: 64 години
Рождена дата: 30 ноември 1957 г
Родно място: Килмарнок, Обединеното кралство
националност: британски, канадски
Височина: 1,85 м
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Дебра Макграт (м. 1989 г.)
деца: Да (Кинли Мокри)
Професия: Актьор, Сценарист, Продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 1,5 милиона долара

Биография на Колин Мокри

Колин Андрю Мокри е роден в Килмарнок, Шотландия, на 30 ноември 1957 г. Баща му е бил изпълнителен директор по поддръжката на авиокомпания. Той е прехвърлен на френски през 1964 г. и след това обратно в Британска Колумбия след пет години. Колин завършва средното училище в Киларни със степен по биология.

Той също играе гробаря в скеч, което му помага да вземе решение за кариера. Колин посещава училище Studio 58 във Ванкувър в продължение на четири години след дипломирането си и научава изкуството на импровизационната комедия.Колин Мокри Възраст, височина, тегло

Колин Мокри е роден на 30 ноември 1957 г. и към 2022 г. е на 64 години. Висок е 1,85 метра и тежи 85 килограма.

  Колин Мокри

Колин Мокри

кариера

Колин Мокри започва кариерата си през 1980 г., след като завършва Студио 58. Започва да работи за групите, като изпълнява малки актове и след участието си в TheatreSports League, това се превръща в негова страст и работа на пълен работен ден. В комедийна сцена той среща приятел от Нова Зеландия и по-късно започват да работят заедно за TheatreSports.

След няколко години с TheatreSports той се премества в Торонто и започва работа там. Той също даде прослушване, където срещна Дебра Макграт, с която се ожени през 1989 г.

Веднъж се появи във филма „Човек на Луната“, но сцената, в която се появи, беше изрязана. Освен това той започва да работи като комик в сериала Blackfly и също така се появява в Hour Haas 22 Minutes, който се излъчва по телевизия CBC през 2001 г. в продължение на три сезона. Той също беше поканен да се появи като гост в шоуто на Дрю Кери, което продължи три години.

След избухването на SARS му е дадена възможност да работи по телевизионна реклама с Leslie Nielsen, Mochrie и Roy Halladay. През 2004 г. той също става водещ на сериала за оцеляване при нападения на животни, който се излъчва по Animal Planet. Освен това той се появява в канадско телевизионно шоу, насрочено за 2010 г., а също така играе бракоразводен адвокат в делото на Спинър и Ема същата година.

Колин също се появи в импровизираната комедийна поредица на ABC „Trust Us with Your Life“ през 2012 г., както и като член на актьорския състав на GSN.

Постижения и награди на Колин Мокри

Mochrie е получил множество награди през цялата си кариера, включително пет номинации за Канадските комедийни награди, две от които той спечели. Той също така получи наградата на Гилдията на писателите на Канада и наградата Gemini за представянето си в This Hour Has 22 Minutes. През 2013 г. е обявен за Личност на годината от Канадската комедийна награда за най-добра комедийна роля.

Нетната стойност на Колин Мокри през 2022 г

Колин Мокри е стендъп комик с нетна стойност от ,5 милиона към юни 2022 г. Той започва кариерата си в малко студио и се възползва от възможността да играе роля в телевизионен сериал. Когато беше преместен за втори път, той се присъедини към актьорския състав на „Whose Line Is It Anyway?“ в Съединените щати и също участва в различни комедийни предавания. Той също така става младшата звезда в американското шоу за повече от осем години и по-късно получава възможност да работи във филма.

Колин Андрю Мокри е известен комик и актьор. Той работи усилено, за да се издигне и не се колебае да работи по малки комедийни пиеси. Mochrie научи уменията от Studio 58 и получи първия си шанс да работи с TheatreSports, където получи предложения да бъде домакин на сериала или да се появи като гост в телевизията.

Популярни Публикации