Declyn Lauper- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, кариера

Инструмент на Лаупер е американски изпълнител, рапър и актьор. Той е единственото дете на носителката на Грами Синди Лаупър и нейния съпруг Дейвид Торнтън. Деклин постигна успех, като последва стъпките на майка си. Той има милиони фенове в социалните медии, въпреки че е само на 24 години.

Бързи факти

Пълно истинско име Инструмент Wallace Lauper Thornton
Име Инструмент на Лаупер
Псевдоним Инструмент на Лаупер , Декс Лаупър, Декс
Възраст (към 2022 г.) на 24 години
Популярни като Единствен син на певицата Синди Лаупър
Професия Певец, рапър, актьор
Дата на раждане 19 ноември 1997 г
Място на раждане Ню Йорк
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Ню Йорк
образование Завършвам
Училище Местно училище в родния му град
университет Държавен университет
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Скорпион
Езици Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 78 кг

Възраст и ранен живот на Деклин Лаупър

Инструмент на Лаупер е роден на 19 ноември 1997 г. Деклин никога не е казвал на никого за обучението си в гимназията или колежа. Въпреки това сме много сигурни, че рапърът е завършил образованието и колежа си в родния си щат. Следователно той е роден и израснал в Ню Йорк. Деклин Уолъс Торнтън Лаупър е пълното й име.

Височина и тегло на Declyn Lauper

Declyn Lauper е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 78 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Инструмент на Лаупер

Инструмент за нетната стойност на Lauper

Колко е нетната стойност на Declyn Lauper? Declyn Lauper си изкарва добре с рапирането и пеенето си. Неговото постижение му донесе изумителната нетна стойност от 3 милиона долара към октомври 2022 г. Той притежава хубава колекция от скъпи автомобили, включително Mercedes и Porsche.

кариера

Деклин Лаупър се запознава с блясъка на Холивуд през младостта си благодарение на активното участие на родителите си в него. По това време той също избра да стане част от холивудската сцена. Впоследствие става звукозаписен продуцент, рапър и композитор. Сега той е подписан с Columbo records.

Той също така притежава и управлява своя собствена звукозаписна компания Lauper Record. Като рапър той е публикувал само една песен, Wavy, в Spotify. През 2016 г. издава сингъла си Wavy. По-късно същата година в Instagram той сподели Through The Roof, втората си песен. Според биографията му в IMDB, той по-късно участва като актьор в G-Eaz Feat, Dex Lauper: KIDS музикален видеоклип през 2019 г. Той също така се появява за кратко в телевизионния ситком Bob's Burgers през 2012 г. На 16 юли 2022 г. той издава своя новинарска песен след ареста му на 14 юли 2022 г. На 16 юли 2022 г. той публикува новото си музикално видео в своя акаунт в Instagram.

Инструмент за приятелки и срещи на Lauper

С кого се среща Деклин Лаупър? Declyn Lauper в момента не е ерген. Преди това той имаше връзка с Бритни Тейлър. Връзката им се прекратява, когато Бритни подава жалба срещу него. Твърди се, че Бритни твърди, че е била подложена на физическо и психическо насилие, докато е излизала с Деклин.

Деклин я е малтретирал физически и й е изневерявал с много хора, каза тя в своята история в Instagram през 2018 г. Тя също така твърди, че Деклин е правил расови забележки за нея и майка й. По-късно Деклин каза, че всички претенции срещу него са неоснователни.

Популярни Публикации