Коя е Луси Колет? Възраст, височина, семейство, нетно състояние, етническа принадлежност, гадже

Луси Колет е британски модел, който работи в модната индустрия. Нейните снимки са добре известни с насърчаването на положителен образ на тялото на жените. През 2012 г. тя спечели състезанието за моделиране Idol на The Sun. Луси също се е появявала в списания като Nuts, Zoo, Front, Loaded и Maxim.

Бързи факти

Пълно име Луси Колет
Професия Модел
Популярни за Модел
Възраст (Както през 2022 г.) на 31 години
Дата на раждане 3 март 1989 г
Зодия Риби
Родно място Уоруик, Обединеното кралство
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута инча
Цвят на очите Сив
Тегло 57 кг
Приблизителна нетна стойност 0 хиляди - милиона
Братя и сестри Джейкъб Колет

Lucy Collett Wiki

Луси Колет е родена и израснала в Уоруик, Англия, на 3 март 1989 г. Тя е от бял етнос и британска националност. Тя е свързана със зодия Риби. По същия начин тя е на 31 години в момента. Изглежда, че е много активна и талантлива млада дама.

По отношение на родителите й, бащата на Луси Колет е предприемач на недвижими имоти, а майка й е педикюр. По-малкият й брат Джейкъб почина през 2005 г., след като беше бит от друг юноша пред пъб в Лиймингтън. По отношение на нейното образование, не можем да намерим информация за нейното образование или колеж.  Възрастта на Луси Колет

Луси Колет

Луси Колет Височина, Тегло

Луси Колет е висок 5 фута 6 инча и тежи приблизително 57 кг. Косата на Луси е червена, а очите й са сиви. Мерките на тялото й са 38-44-29. Нейната възраст през 2022 г. е 33.

кариера

Луси Колет започва кариерата си като модел на прическа на 17-годишна възраст, преди да се състезава в конкурса на The Sun. По това време тя започва да боядисва косата си руса, след това червена и оттогава това остава нейният подпис.

Тя също беше обявена за момиче, след като спечели състезанието. Заради извитото си тяло и сладострастната си форма, тя насърчава позитивизма на тялото и изпраща послание, че всеки, независимо от типа на тялото, може да бъде модел.

От март 2015 г. Collett е домакин на уеб серията Girl Got Game на списание Nuts с новини и рецензии за игри, както и уеб серията Game On на списание ZOO. През февруари 2015 г. тя работи с Talksport върху еднократен видео сегмент. Целта на Collett винаги е била да извежда посланието, че не е нужно да сте с размер шест, за да бъдете модел, както и да насърчава момичетата и жените да имат положителен образ на тялото.

Луси Колет Гадже, Запознанства

На Луси Колет състоянието на връзката е неизвестно и не е ясно дали е омъжена или има връзка. Информацията за нейния партньор ще бъде актуализирана веднага щом стане достъпна. Според CelebsCouples Луси Колет е имала поне една предишна връзка. Никога преди това не е била омъжена.

Луси Колет , подобно на други знаменитости, предпочита да пази личния си и романтичен живот в тайна и не използва никакви социални медийни платформи, защото предпочита да живее сама.

Нетната стойност на Луси Колет

На Луси Колет нетната стойност се оценява на между 0 000 и 000 000. Това включва всички нейни активи, средства и приходи. Основният източник на доходи на Луси Колет е нейната кариера на модел. Луси е натрупала огромно богатство чрез различни източници на доходи, но предпочита да живее обикновен живот.

Любопитни факти

  • В Съединените щати тя е добре позната като бляскав модел.
  • Lucy Collett има нетна стойност между 0 000 и десет милиона долара.
  • Луси е от бял етнос и британска националност.
  • Луси е родена под знака на Риби според астрологията.

Популярни Публикации