Теджу Ашвини- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Теджу Ашвини е актриса, модел, танцьорка, хореограф, предприемач и личност в социалните мрежи от Тамил Наду, Индия. Тя стана известна в резултат на изключителното си представяне в редица уеб сериали и музикални видеоклипове.

Освен това тя стана известна в страната, след като се появи в уеб сериала Kalyana Samayal Saadham, който беше пуснат в канал в YouTube.

В момента тя нанася финалните щрихи върху предстоящия си музикален видеоклип, Asku Maaro. Тя е била модел за различни марки и продукти. Освен това, тя управлява собствена танцова академия, където преподава различни танцови стилове.Бързи факти

Пълно истинско име Теджу Ашвини.
Зодия Телец.
Възраст (към 2020 г.) 25 години.
Професия Актриса, модел, танцьорка и хореограф.
рожден ден 14 май 1995 г.
Място на раждане Ченай, Тамил Наду, Индия.
Религия индуизъм.
каста Южноиндийски брамини.
образование Следдипломен.
Алма матер Висше средно училище за момичета Vidyodaya, Ченай.
Колеж Стела Марис, Ченай.
Мадраско училище по социална работа, Ченай.
каста Ще се актуализира.
Нетна стойност INR 2-3 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми – 54-59 кг
Националност индийски.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.

Биография на Теджу Ашвини

Теджу е родена в Ченай, Тамил Наду, Индия на 14 май 1995 г. Нейният зодиакален знак според рождената й дата е Телец. Теджу Ашвини е пълното й име.

Теджу завършва гимназията за момичета Vidyodaya в Ченай. Тя се записва в колежа Стела Марис за бакалавърското си обучение. Тя пожела да завърши следдипломното си обучение и се записа в Мадраското училище по социална работа в Ченай.

Ашвини обожава и уважава родителите си. Тя не е направила името или професията им публично достояние. Родителите й никога не са я принуждавали да избере или да напусне определена кариера; вместо това те винаги я насърчаваха. Тя е последовател на индуизма. Открихме, че нейната каста е южноиндийските брамини след задълбочено проучване.

  Теджу Ашвини

Теджу Ашвини (Източник: Pinterest)

Теджу Ашвини Гадже и запознанства

С кого се среща Теджу Ашвини? Теджу е прекрасна дама със слабо телосложение. Мъжките й почитатели биха били много заинтересовани да научат за семейното й положение. Тя е споделяла множество свои снимки с приятелите си в социалните мрежи, но не е заявявала публично, че се среща с някого. Можем да заключим, че тя все още е необвързана и се фокусира върху актьорската си кариера.

Професионален живот на Теджу Ашвини

Teju Ashwini се появява в няколко музикални албума, както и в уеб сериали. Тя също така е собственик на The Independent Artist Dance Academy в Ченай (IDA). Той отвори врати през декември 2018 г. и предлага разнообразие от танцови стилове като хип-хоп, класика, уестърн, зумба, фолк и други.

Teju участва в уеб сериала „Kalyana Samayal Saadham“ с Anbu Thasan и Adithya Varma. Той беше пуснат в канала на Black Sheep в YouTube. Нейното представяне в този сериал беше изключително.

Тя беше избрана за друг уеб сериал, наречен „Touch Screen Kadhal“. Тя имаше възможността да работи с Вималиеш Секар. Освен това тя имаше поддържаща роля във филма Parris Jeyaraj, който излезе през 2021 г.

Ашвини участва в няколко музикални албума. Тя се появи в музикален видеоклип, озаглавен Kangale, с любимия си актьор Tamilarasan през април 2020 г. Нейното изключително представяне в този музикален видеоклип води до други възможности. Тя се появи в музикалния видеоклип на Thanimaye с Raghul A R през юни 2020 г. Наскоро тя си сътрудничи с Kavin за новия си музикален албум, „Asku Maaro“.

Теджу Ашвини Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Теджу Ашвини? Теджу Ашвини е трудолюбива млада дама, която балансира между актьорската си кариера и танцовата си академия. Печалбите й от танцовата академия ще бъдат около 30-35 000 INR, а печалбите ѝ от нейните уеб сериали ще бъдат около 70-80 000 INR (приблизително). Нетната стойност на Теджу Ашвини се оценява на между 2-3 крори INR към октомври 2022 г.

Факти

  • От 2016 г. е модел на гримьорски студия и салони.
  • Теджу беше член на танцовата трупа D5, която танцуваше единствено чрез жестове и жестомимичен език.
  • Тя и нейните приятели посещават различни ресторанти и щандове за храна.
  • Ашвини е дръзка млада дама, която се занимава с планинско катерене.
  • Обича да се облича в индийско облекло и изглежда прекрасно в сари.
  • Младата предприемачка обича да общува с приятелите си от гимназията и колежа.

Популярни Публикации