Срещат ли се Twitch Steamers Aceu и Daph39?

Коя е Aceu Girlfriend? Популярният стриймър на Twitch Aceu беше във връзка със съ-стриймър Алисън. Носят се слухове, че Aceu се среща с друг стриймър на Twitch на име Daphne AKA. 39daph.
Стриймърът на Twitch Aceu, по име Brandon Winn, е една от най-известните личности в общността на онлайн игрите. Феновете се интересуват много от личния му живот, особено от романтичния му живот.

Daph39 Aceu's Missus ли е?

Aceu е предавал поточно онлайн игри и е създал редица видеоклипове в YouTube със съ-стриймър 39daph. Тя е популярна канадска стриймърка на Twitch, известна с дигиталните си илюстрации на арт потоци, вдъхновени от аниме.

Химията между тях беше безпроблемно сладка, когато те стриймваха заедно, което в крайна сметка предизвика слухове, че двамата са във връзка.  Асеу и Даф39

Aceu и Daph39 (Източник: Youtube)

Докато някои фенове предположиха, че двамата са просто близки приятели, други бяха убедени, че стриймърите на Twitch са в романтична връзка. Един потребител коментира дискусията на Reddit за r/39daph, че стриймърите биха били добра двойка и че връзката им ще бъде от професионална полза взаимно.

Когато Aceu спомена Даф като своя жена в един от своите потоци, мелницата за слухове започна да се раздвижва отново. Когато Aceu каза, Госпожицата спи, 39daph беше в другата стая. Не само феновете, но и неговите съиграчи изглеждаха изненадани да чуят това. Тъй като нито един от двамата не е отговорил на слуховете, засега нищо не може да бъде потвърдено.

Асеу нарече Алисън „най-добрата си приятелка на всички времена“

Асеу пази връзките си в тайна, но понякога споменаваше тогавашната си приятелка Алисън в социалните медии. Той посвети сладък туит на Алисън през юли 2018 г. в отговор на няколко селфита, които тя публикува в Twitter.

Алисън също го нарече най-доброто гадже, след като той я изненада с чифт слънчеви очила Louis Vuitton, които тя хвърляше под око. Исках тези очила, откакто ги видях, благодаря на най-доброто гадже някога, туитна тя през септември 2019 г.

Aceu отговори, Само най-доброто за най-добрата приятелка някога. След това двойката не публикува нищо романтично в социалните мрежи, така че не е ясно дали все още са заедно. За последно Алисън публикува тяхна обща снимка през януари 2020 г., наричайки Асеу най-добрата си приятелка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @roscolour

Алисън публикува прекрасна черно-бяла снимка с надпис, Винаги ще пазя гърба ти и ти винаги ще бъдеш най-добрият ми приятел. Никой от двамата не е заявявал публично, че вече не са заедно.

Също така знайте за Стриймърите Dyrus и Emiru бяха на ръба на разпадането през 2020 г

Популярни Публикации