Селина Смит- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Селина Смит е американски модел, инфлуенсър в Instagram и сензация в социалните медии от Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Тя стана известна в интернет, след като се събра отново с бившия си приятел Стив, ще го направи на 23 октомври 2021 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Селина Смит.
Псевдоним Селена.
Известен за Приятелката на Стив ще го направи (YouTuber).
Дата на раждане 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Зодия неизвестен
Професия Модел и личност в Instagram.
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Етническа принадлежност Смесени.
Най-висока квалификация Завършвам.
Училище Държавна гимназия.
колеж Не отиде.
Брачно състояние Неомъжена.
Съпруг Нито един.
гадже Стив ще го направи.
Резиденция Маями, Флорида, Съединени американски щати.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Селина Смит

Селина Смит е родена през 1999 г. от майка си и баща си в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. През 2021 г. тя ще бъде 22-годишен . Посещава гимназия в родния си град и завършва с отличие. Смит винаги е искала да работи в модната индустрия, така че тя започва да работи върху страницата си в Instagram от ранна възраст.

Височина и тегло на Селина Смит

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Селина Смит е висока 5 фута 4 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Селина Смит

Селина Смит

Селина Смит Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Селина Смит? Тя е модел и инфлуенсър в Instagram. Сега тя публикува неща в акаунта си в Twitter, който има над 38,9 милиона последователи. Селина преди е работила за Poshmark, където е продавала техните марки на клиенти. За да остане финансово независима, тя работи различни случайни работни места през ученическите си години. Тя също така прави пари от страницата си Onlyfans, като споделя свои екзотични снимки. Нетното състояние на Селина Смит се оценява на приблизително 250 000 щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Тя има акаунт в Instagram под псевдонима „celinasmith231“. Тя изтри предишния си акаунт, който имаше хиляди последователи. Селина имаше над 385 хиляди последователи в Instagram. Тя споделя най-вече за своите сесии за моделиране, фотосесии, начин на живот и ваканционни снимки, наред с други неща. Тя също има акаунт в YouTube със същото име, въпреки че никога не публикува в него. Освен това тя работи с Poshmark, където продава дрехи. Селина представляваше фирми като Zara, Urban Outfitters, Abercrombie & Fitch, Fashion Nova и други като модел.

Селина Смит Гадже и запознанства

С кого се среща Селина Смит? Тя и нейният любовник Steve Will Do It, чието истинско име е Steve Deleonardis, първоначално се запознават в гимназията. Оттогава се срещат. Стив е YouTuber с над 4,12 милиона последователи, който поддържа изключително популярен канал в YT. Той също е член на YouTube канала на NELK, който има над 7 милиона последователи.

В миналото имаше съобщения в интернет, че Селина му е изневерила с мъж на име Джейсън Пагадуан, известен още като 905Shooter. Те дори бяха разделени за дълъг период. На 23 октомври 2021 г. обаче Стив качи видеоклип, озаглавен „Поставих Брад Мартин на изпит с детектор на лъжата и попитах за моята приятелка!“, в който той включи Смит за първи път от много време. Смята се, че двойката се е помирила.

Популярни Публикации