Рис Ифанс - Биография, Уики, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, кариера

Рис Ифанс е уелски актьор, който работи в развлекателната индустрия от 1991 г. Той е най-известен с изпълнението си на д-р Кърт във филма за супергерои „The Amazing Spider-Man.“ Той е не само актьор, но и продуцент и музикант . Той започва своята актьорска кариера в сценични пиеси като „Хамлет“, „Сън в лятна нощ“ и т.н. В крайна сметка той си проправя път във филми и телевизионни сериали. Първото му телевизионно шоу и филмови изяви са съответно в комедийното шоу „Pobol y Chyff“ и във филма „Streetlife“ от 1995 г. По същия начин той беше водещ певец в рок групата „Super Furry Animals“. Той също така се появява в музикални видеоклипове с различни изпълнители. Освен това той беше арестуван от полицията през 2011 г., след като се държеше лошо с пазач на Comic-Con. Научете повече за биографията на Рис Айфанс, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Рис Ифанс
Псевдоним Рис Ифанс
Известен като актьор
Възраст 53 години
рожден ден 22 юли 1967 г
Родно място Хавърфордуест, Обединеното кралство
Знак за раждане Скорпион
Националност уелски
Етническа принадлежност уелски
Религия християнството
Височина 6 фута 2 инча
Тегло 75 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
приятелка Неженен
Съпруга/съпруга N/A
Нетна стойност 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Четене на книги, гласова игра

Кой е Рис Ифанс?

Рис Ифанс е роден в Хавърфордуест, Уелс, на 22 юли 1967 г . Той е роден на Eirwyn Evans и Beti Wyn Davies. Рис израства заедно с брат си Llr Ifans, който също е в развлекателната индустрия. В момента той е на 53 години и е роден под зодия Рак.

Колко висок е вашият Ifans?

Рис Ифанс е от уелски произход. Освен това той има типичен тип тяло. Той е висок 6 фута 2 инча (188 см/1,88 м) и тежи 75 кг (165 фунта). Косата му е руса, а очите му са сини.Рис Ифанс Ранно детство

Рис Ифанс получава началното и средното си образование в Ysgol Pentrecelyn и Ysgol Maes Garmon. Той също така ходеше на уроци по актьорско майсторство в Theatr Clwyd, защото се интересуваше от актьорско майсторство. След това се записва в Guildhall School of Music and Drama, където завършва през 1997 г.

Коя е съпругата на Рис Ифанс?

Преди това Рис Ифанс се срещаше с Анна Фриел, актриса, от 2011 до 2014 г.

Социална медия

Rhys Ifans няма акаунти в социалните медии, които да са проверени.

Как Рис Ифанс преследва кариерата си?

Рис Ифанс се е появявал във филми на уелски, английски и американски диалекти. През 1995 г. той дебютира във филма като Кевин в „Streetlife'. След това, през 1996 г., той играе Грифитс в британския драматичен филм „Август'. През 1997 г. той се появява като Джереми Луис в криминалния комедиен сериал на уелски език Twin Town. Брат му също беше член на актьорския състав на това шоу. На следващата година той се появява в ирландско-британската драма „Dancing at Lughnasa.“ През 1999 г. той се появява в няколко филма, включително „Heart“, „You're Dead“, „Notting Dead“, „Janice Beard 45 WPM ,“ и „Огнени копита“, където той озвучава героя Head Elf.

По подобен начин той озвучава МакБъни в анимационния комедиен филм „Гарфийлд: Опашка от две котенца“ през 2006 г. Между 2007 г. и 2010 г. той се появява в редица филми, включително „Hannibal Rising“, „A Number“, „The Boat That“ Rocked“ и „Mr. Хубаво.
През 2010 г. той разказа и документалния филм „Излез през магазина за подаръци“. През същата година той изигра Ксенофилиъс Лавгуд в „Хари Потър и Даровете на смъртта – част 1“.

Колко богат е Рис Ифанс?

Рис Ифанс е натрупал огромно количество слава, богатство и признание. Нетната му стойност се оценява на 5 милиона долара към октомври 2022 г.

  Рис Ифанс биография Инфографика

Рис Ифанс

Факти

  1. Той се радва на озвучаване.
  2. Рис обича да ходи на джогинг.
  3. Той няма акаунти в социалните медии.

Популярни Публикации