Avery Warner- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, етническа принадлежност, височина, кариера

Ейвъри Уорнър , известна телевизионна риалити звезда, е родена от родителите си в неделя, 17 юли 1988 г., в Канада. Тя е родена в Канада, но е израснала в Съединените щати, според източници.

Тя е на 32 години към рождената си дата (към 2020 г.). Warner празнува рожден ден на 17 юли всяка година, според официалния й акаунт в Instagram.

Ейвъри е завършила образованието си в местно частно училище, според съобщения в медиите. След това тя започна да се концентрира върху кариерата си. В момента тя е добре позната фигура в родната си страна.Бързи факти

Пълно истинско име Ейвъри Уорнър.
Възраст (към 2020 г.) на 32 години.
Професия Телевизионна риалити звезда, личност в Instagram и предприемач.
Дата на раждане 17 юли 1988 г. (неделя).
Място на раждане Канада.
Сегашен адрес Съединените американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност 1,5 милиона долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Рак.

Семейство Ейвъри Уорнър, етнос

Ейвъри Уорнър идва от смесен етнически произход. Няма точна информация за нейното семейство. Майка й и вторият й баща са я отгледали, според нашето проучване.

Тя смята втория си баща за свой биологичен баща. Що се отнася до нейните братя и сестри, Ейвъри Уорнър има един брат и една сестра. В акаунтите си в социалните медии тя обича да споделя красиви стари спомени с членовете на семейството си.

  Ейвъри Уорнър

Ейвъри Уорнър (Източник: Instagram)

Avery Warner Гадже и срещи

С кого се среща Ейвъри Уорнър? Ейвъри Уорнър в момента се среща с мъж на име „Аш Наек“, според източници. Нека ви кажа, че двамата се появиха заедно в телевизионното риалити шоу „90 Day Fiancé: Before the 90 Days“.

Според източници двойката се е срещала девет месеца преди да влезе в шоуто. Що се отнася до предишния живот на Ейвъри, тя е майка на две дъщери от предишни връзки.

Имената на дъщерите й са „Скарлет“ и „Силвър“. Тя обаче не разкрива никаква информация за предишните си връзки. В момента тя отглежда сама дъщерите си.

Професионална кариера на Avery Warner

Ейвъри Уорнър в момента е нает като дентален асистент, според източници. Според публикациите й в социалните мрежи тя обича да готви здравословни и вкусни ястия. Готви предимно с канабис.

Тя също направи Instagram на живо с Арън Уилямсън, за да обсъдят ползите от канабиса. Освен това тя е добре позната звезда в Instagram. Тя също така рекламира различни продукти в официалния си акаунт в Instagram.

Ейвъри Уорнър стана известна, след като се появи в телевизионното риалити шоу „90 Day Fiancé: Before the 90 Days“ с партньора си „Ash Naec“. Тя също пусна своя собствена линия модни дрехи, наречена „S.p.e.a.k“, според източници.

Avery Warner Net Worth

Колко богат е Ейвъри Уорнър? Тя стартира тази мини-кампания, според нея, за набиране на средства за благотворителни организации. Нетното състояние на Avery Warner се оценява на 1,5 милиона щатски долара към октомври 2022 г. (приблизително) от нейната кариера.

Факти

  • Avery Warner също е работил с редица модни марки.
  • Според източници тя не е поддръжник на движението Black Lives Matter.
  • Според съобщения в медиите Ейвъри Уорнър се оттегли от акаунта си в OnlyFans, след като нейна снимка изтече онлайн.
  • Warner обожава животните и се отнася с тях като с хора.

Популярни Публикации