Маделин О’Райли – Биография, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Нетна стойност, Съпруг

Вероятно сте чували за Бил О’Райли, известният политически коментатор и телевизионен водещ, но знаете ли, че тя е единствената му дъщеря и най-голямото му дете? Научете повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Мадлин О’Райли

Бързи факти

Пълно име: Маделин О’Райли
Пол: Женски пол
Държава: Америка
Рождена дата: 1998 г
Възраст 23 годишен
Хороскоп: N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Статус Неженен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло-американски
образование Университет Бетел
баща Бил О’Райли
Майка Морийн Е. Макфилми
Братя и сестри Спенсър

Коя е Маделин О’Райли? Възраст и биография

Маделин О’Райли е роден през 1998 г. в Ню Йорк, САЩ, в семейството на Бил и сегашната му бивша съпруга Морийн Макфилми. Засега няма информация за кариерата на Маделин и тя е известна на света само като дъщерята на Бил О’Райли. Тя е сега на 23 години.

Мадлин О’Райли с нейния приятел (Източник: Twitter)Детство и образование на Мадлин О’Райли

Що се отнася до детството й, Мадлин израства в Ню Йорк с по-малкия си брат Спенсър, който е роден през 2003 г. Въпреки желанието на родителите си, Маделин се включва в медиите, когато бракът на родителите й започва да се разпада и Маделин е част от нашумял процес като един от свидетелите в съда, който трябва да свидетелства срещу действията на баща си спрямо майка й.

Според източници Бил е бил обвинен в домашно насилие няколко пъти, което е накарало Морийн да се разведе с тази известна телевизионна личност през 2011 г. Маделин намирала процеса за изтощителен, защото трябвало да говори за всеки инцидент, на който е била свидетел във връзката на родителите си, включително как тя бащата задуши Морийн и я повлече надолу по стълбите. Бил се бори за попечителството над Маделин и Спенсър, но в крайна сметка децата бяха дадени на Морийн. Що се отнася до образованието й, Маделин все още не е разкрила кои училища е посещавала и дали е посещавала някакъв университет. Тя също запази мълчание за професионалната си кариера, така че нетната й стойност се оценява на минимална на 20-годишна възраст.

Бил О’Райли

Уилям Джеймс О’Райли младши е роден на 10 септември 1949 г. в Ню Йорк, САЩ, в семейството на Уилям Джеймс старши и Уинифред Анджела. Посещава енорийското училище St. Brigid в Westbury и по-късно Chaminade High School, частна католическа гимназия в Минеола, където е с ирландски произход. След като се записва в Marist College в Poughkeepsie, той прекарва една година в Queen Mary College към Лондонския университет, преди да завърши със степен по история през 1971 г. и след това да продължи образованието си в Бостънския университет, където получава магистърска степен по изкуства по телевизионна журналистика .

Бил работи усилено, за да стигне до мястото, където е днес; докато е в Бостънския университет, той стажува за WBZ-TV и пише за няколко местни вестника.

Една от първите му работни места е като репортер и водещ на новини в WNEP-TV в Скрантън, Пенсилвания. По-късно той се мести от станция на станция, преди да намери работа като кореспондент в CBS News. Той отразява войните в Ел Салвадор, наред с други неща, преди да напусне CBS News поради несъгласие относно некредитираното използване от Боб Шифер на собствените кадри на Бил, заснети в Буенос Айрес по време на Фолклендската война. От 1986 до 1989 г. той е кореспондент на ABC News, преди да се присъедини към синдикираното шоу Inside Edition, разпространявано от Kink World. По време на мандата си в шоуто той отразява падането на Берлинската стена, както и бунтовете в Лос Анджелис през 1992 г.

Бил се присъедини към Fox News през 1996 г., когато все още беше стартираща компания, и помогна да се изгради до мястото, където е сега; той започва като водещ на Доклада на Бил О’Райли, който по-късно е преименуван на фактора Бил О’Райли.

Нетната стойност на Маделин О’Райли 2022 г

Нетното състояние на Маделин О’Райли е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да гледа филми.
  3. Тя е много добра в обучението си.

Популярни Публикации