Кейти Търстън - Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, гадже, нетна стойност, кариера

Кейти Търстън е американска телевизионна личност и бивш банков маркетинг мениджър. Тя е добре позната сред феновете на телевизионни риалити предавания като Ергенът и Ергенът. Кейти наскоро беше представена и в двете от тези програми през 2021 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Кейти Търстън
Псевдоним Кейти
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Професия Риалити телевизионни предавания и банков маркетинг мениджър
Дата на раждане 3 януари 1991 г. (четвъртък)
Място на раждане Линууд, Вашингтон, САЩ.
Сегашен адрес Сиатъл, Вашингтон, САЩ
образование Абитуриентски.
Алма матер Училище - гимназия Линууд.
Нетна стойност 0 хиляди USD (приблизително).
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Козирог.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Кейти Търстън

Кейти Търстън беше роден на 3 януари 1991 г , в Линууд, Вашингтон, САЩ. Сега тя живее в Сиатъл, Вашингтон, Съединени американски щати. Тя е от заможно семейство. Кейти научи много от баща си, когато беше малка. Баща й я научи как да лови риба, да лагерува и да пали огън в лагера. Баща й почина през 2012 г., когато тя беше в програмата на Мат Джеймс. Дори когато баща й почина, тя отказа да напусне програмата. Кейти е завършила гимназия в гимназията Линууд, според нашите източници. Тя също играеше волейбол в училище. Профилът й в социалните мрежи не съдържа информация за висшето й образование.

Височина и тегло на Кейти Търстън

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кейти Търстън е висока 5 фута 3 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Кейти Търстън

Нетната стойност на Кейти Търстън

Колко е нетната стойност на Кейти Търстън? Госпожица Кейти е спечелила много пари от няколкото си източника на доходи. Тя печели пари не само от банковата си професия, но и от участията си в социалните мрежи и телевизионните риалити шоута. Тя току-що получи 100 000 долара за участието си в 17-ия сезон на програмата The Bachelorette. Работейки като банков маркетинг мениджър, тя печели средно 4,42 на година. Към октомври 2022 г. се смята, че нейното нетно състояние е 750 хиляди долара.

кариера

В едно от последните си интервюта Кейти се представи като маркетинг мениджър на банката. Тя също така твърди, че е работила в First Financial Northwest bank в Едмъндс Бийч. Тя каза, че е във финансовата индустрия от около десет години. Докато работеше като изпълнителен директор в банка, тя също така служи като социален работник заедно със своите колеги от банката, разпределяйки ежедневните нужди на училищата в окръг Снохомиш.

Живеейки типичен живот на тийнейджърка Мис Кейти стана известна след първоначалната си поява в 25-ия сезон на известната програма The Bachelor, в която Мат Джеймс беше избран за ерген. По-късно в програмата тя се издигна до 11-то място в 25-ия сезон, но не успя да спечели състезанието. По-късно Кейти й помогна да стане ерген в 17-ия сезон на The Bachelorette. Премиерата на програмата беше в мрежата ABC на 7 юни 2021 г. Настоящият й годеник също беше състезател в програмата. Блейк Мойн, който спечели програмата и предложи брак на Кейти, преди това беше бивше гадже на Тайша Адамс. Кейти продължава да се появява в пресата и медиите след края на шоуто, занимавайки се с различни скандали.

Кейти Търстън Гадже и срещи

С кого се среща Кейти Търстън? Кейти е имала връзки само с Блейк Мойн. Двойката се сгоди в началото на 2021 г. Първоначално се срещнаха на 18 май, точно преди появата им в телевизионната програма The Bachelorette. Според последните доклади двойките се разделят една от друга, тъй като нещата между тях не вървят добре.

Популярни Публикации