Кейси Клоуз - възраст, съпруга, височина, нетно състояние, националност

Кейси Клоуз е бивш професионален и колежански бейзболен играч. Кейси Клоуз е спортен агент, който представлява бейзболни играчи от Висшата лига като Дерек Лий, Бен Шийтс, Джош Хамилитън, Ерик Милтиън и Ричи Секссън. Той беше десничар, който хвърляше с дясната си ръка през цялата си кариера. Той е и един от най-богатите обслужващи агенти в света. Научете повече за Кейси Клоуз Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Кейси Клоуз
Дата на раждане: 21 октомври 1963 г
Възраст: 59 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Бейзболни играчи и спортни агенти
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 4 октомври 1997 г
Съпруга Гретхен Карлсън
Нетна стойност 1,2 милиарда долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Русо сиво
Родно място Кълъмбъс, Охайо
Националност американски
образование Университет на Мичиган
деца Крисчън, Кая
Седмица Кейси Клоуз Wiki

Възраст и биография на Кейси Клоуз

Кейси Клоуз е американски бейзболист и спортен агент, роден на 21 октомври , 1963 , в Кълъмбъс, Охайо. Той е 59 години към 2021 г. Няма налична информация за неговите родители или братя и сестри. Към момента етническата му принадлежност не е известна.

Височина и тегло на Кейси Клоуз

Колко висок е Кейси Клоуз? Той е висок 6 фута 1 инч (1,85 м) и тежи 84 кг (187,393 фунта). Поддържа тялото си в добра форма. За да допълни чертите му, той има кафяви очи и руса сива коса.  Кейси Клоуз

Младата Кейси Клоуз (Източник: Instagram)

Кейси Клоуз Образование

Гимназията Уортингтън беше алма матер на Кейси Клоуз. След това, с бейзболна стипендия, той посещава Мичиганския университет. От 1983 до 1986 г. той е член на бейзболния отбор Мичиган Уолвъринс. През първата си година той помага за побеждаването на Станфорд и напредването до финалната четворка на Световните колежански серии. По-късно, като старши, той спечели тройна корона и беше обявен за капитан на Big Ten Conference.

Професионален живот на Кейси Клоуз

Кейси е професионален колеж и професионален бейзболист от Съединените щати. От 1983 до 1986 г. Кейси Клоуз е член на бейзболния отбор Мичиган Уолвъринс. Като първокурсник той помага за победата над Станфорд и за напредването към финалната четворка на Световните колежански серии. Клоуз беше избран в седмия кръг на проекта за MBL през 1986 г. от Ню Йорк Янкис.

Преди това той е играл бейзбол от малка лига за Oneonta Yankees (1986), Albany Colonie Yankees (1987-1988), Columbus Clippers (1988) и Calgary Cannons (1989-1990). Освен това, той имаше най-добрия си сезон в Калгари, където удари .330 с процент удари от .523, 38 удара на допълнителна база и 56 RBI в 95 игри.

Той е един от най-успешните и богати бейзболни агенти, представляващ някои от най-известните бейзболни играчи от голямата лига. Той представлява Дерек Джестър и е негов агент през по-голямата част от кариерата му. След като спечели наградата за MVP на Националната лига през 2006 г., Райън Хауърд нае Клоуз за свой агент през януари 2007 г. Клоуз е участвал в мащабни сделки. Петгодишно удължаване на договора за 125 милиона долара за Райън Хауърд през 2010 г., десетгодишна сделка за 189 милиона долара за Jester през 2000 г., което беше вторият най-богат договор за всички времена в историята на бейзбола, тригодишна сделка за 51 милиона долара за Дерек Лий през 2006 г. и шестгодишна сделка за 17 милиона долара за Дрю Хенсън през 2000 г. Той обяви напускането си от CAA през февруари 2011 г.

През април 2011 г. той обяви стартирането на бейзболния отдел на Excel Sports Management. Клоуз и неговата компания, Excel Sports Management, договориха бейзболни договори на стойност 700 милиона долара.

Кейси Клоуз Нетна стойност 2022 г

Колко струва нетната стойност на Кейси Клоуз? Нетното състояние на Кейси се оценява на около 1,2 милиарда долара към октомври 2022 г. Освен това той спечели приблизително 64,7 милиона долара през 2017 г., защото те представляваха едни от най-добрите играчи в голямата лига. Неговата нетна стойност лесно се изчислява на милиони поради високите му заплати и броя на играчите с висок профил, но точната му нетна стойност не е известна. Основният му източник на доходи е като бейзболен играч.

Близки отношения и отношения с Кейси

Коя е съпругата на Кейси Клоуз? На 4 октомври 1997 г. на частна церемония той се ожени за мисис Америка от 1989 г. Гретхен Карлсън, водеща на Истинската история с Гретхен Карлсън по Fox News Channel. Кейси и съпругата му живеят в Гринуич, Кънектикът, с двете си деца, Кая и Крисчън.

Социална медия

Кейси Клоуз не използва социални медии. Въпреки своята знаменитост, той не изглежда да използва акаунти в социалните медии.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 5.
  2. Щастливият му камък е перидот.
  3. Щастливият му цвят е син.

Популярни Публикации