Дакота Гойо - Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Dakota Goyo безплатно изтегляне на mp3 е известен канадски актьор и озвучаващ актьор. Дакота Гойо е добре известен с изключителните си изпълнения във филми като „Истинска стомана“, „Тъмни небеса“ и „Възходът на пазителите“.

Бързи факти

Пълно име: Dakota Goyo безплатно изтегляне на mp3
Дата на раждане: 22 август 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, озвучител
Държава: Канада
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Торонто
Националност канадски
образование Католическа гимназия Кардинал Картър
баща Дейвид Гойо
Майка Дебра
Братя и сестри двама (братя: Далас и Девън)

Биография на Дакота Гойо

Dakota Goyo безплатно изтегляне на mp3 е роден на 22 август 1999 г. в САЩ. Освен това Дакота Ейвъри Гойо е пълното му име. В момента е на 22 години и е роден под зодия Лъв. Роден е в Торонто, Канада. Дебра (майка) и Дейвид Гойо са негови родители (баща). Той има шотландски произход от страна на майка си и италиански произход от баща си.

Освен това майка му, бивш модел и певица, управлява кариерата му. Той също има двама по-големи братя, Далас и Девън. Посещава католическа гимназия 'Кардинал Картър'.Височина, тегло на Дакота Гойо

Този актьор е висок 5 фута 7 инча (1,76 м). По същия начин той тежи 70 килограма (154 паунда). Очите му са прекрасни сини, а косата му е светло руса. Освен това той не е предоставил никаква информация относно измерванията на тялото си. Без съмнение тази личност има добре изградено, атлетично тяло.

  Dakota Goyo безплатно изтегляне на mp3

Младата Дакота Гойо (Източник: Pinterest)

кариера

Дакота се появи в първата си реклама на възраст от две седмици. След това получава множество роли в телевизия и анимационни сериали. Освен това той се появява в JoJo’s Circus на Disney, Ultra, Super Why!, Murdoch Mysteries, The Listener, My Neighbor’s Secret, Happy Town и повтаряща се роля на Timmy Tibble в детския телевизионен сериал Arthur.

През 2009 г. този актьор завърши главната роля на Чарли в пилотния сериал на ABC „Решаването на Чарли“. Той участва като Теди във филма от 2007 г. Resurrecting the Champ и като Тими в Emotional Arithmetic. По подобен начин през 2011 г. той участва в ролята на Макс Кентън в Real Steel и в ролята на млад Тор във филма за супергерои Тор.

През 2011 г. той също се появява като гост-звезда в _R.L. Stine's_ The Haunting Hour. И представянето му не остана незабелязано, тъй като той беше номиниран за Еми на 12-годишна възраст. Освен това той озвучи Джейми в анимационния филм на DreamWorks Rise of the Guardians през 2012 г. и до юли същата година той замина за Исландия да заснема Ной. Той изобразява Ной като дете.

Освен това през 2013 г. той участва в научно-фантастичния трилър „Тъмни небеса“. Той участва като „Люк“ в канадско-италианския семеен приключенско-драматичен филм „The Journey Home“, който първоначално беше озаглавен „Midnight Sun.“ Филмът беше пуснат и в Италия на 13 ноември 2014 г. и в Канада на 4 септември , 2015 г.

Приятелка на Дакота Гойо, запознанства

Този човек води личен и сдържан живот. Той пази личния си живот в тайна от очите на обществеността. В резултат на това неговата история на запознанства в миналото и настоящето е неизвестна. В момента той е необвързан и се концентрира върху кариерата си. Той почти сигурно ще намери любящ и грижовен партньор в бъдеще.

Дакота Гойо Нетна стойност

Dakota Goyo безплатно изтегляне на mp3 със сигурност изкарва добре от професията си. Въпреки това, този актьор не е направил публично достъпна информация за своята заплата и нетна стойност.

Популярни Публикации