Аманда Граховец- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Аманда Граховец е известна американска знаменитост. Тя е добре известна с това, че е приятелка на Патрик Кейн. Той е член на Националната хокейна лига. Патрик е един от най-великите играчи в НХЛ за всички времена. Той основно представлява Чикаго Блекхоукс.

Бързи факти

Пълно име: Аманда Граховец
Пол: Женски пол
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Патрик Кейн
Нетна стойност 100 хиляди щатски долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
деца Патрик Тимъти Кейн III

Биография на Аманда Граховец

Аманда Граховец е родена в Съединените американски щати около 1980 г. Тя не е разкрила точната си дата на раждане. В резултат на това тя може да е в края на 30-те си години до 2022 г. Няма много информация за имената или професиите на родителите й. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказки произход.

Що се отнася до формалното образование на Аманда, тя може да е завършила образованието си в местно училище в родния си град. Тя би могла да продължи образованието си на колегиално ниво по-късно. Тя обаче не е направила никакви публични изявления за това в нито един от интернет домейните. Аманда Граховец възраст

Аманда Граховец

Височина и тегло на Аманда Граховец

По отношение на измерванията на тялото, Аманда Граховец е зашеметяваща жена с перфектни пропорции. Височината и теглото й са средни. Тя все още не е предоставила допълнителни подробности за нейната височина, тегло и други телесни измервания. Докато косата й е руса и очите й са тъмнокафяви, тя има тъмнокафяви очи. Патрик също е висок 5 фута 11 инча и тежи 80 килограма.

кариера

Аманда Граховец може да бъде наета в някакво качество и да преследва собствените си цели. Тя обаче работеше в бар, наречен Bull and Bear, според някои сведения. След като беше във връзка с Патрик Кейн, тя стана известна и спечели медийното внимание. Патрик Кейн е отличен играч в Националната хокейна лига. Той е широко смятан за един от най-добрите играчи в историята на играта.

Патрик е член на Чикаго Блекхоукс. Той служи предимно като дясно крило на отбора. Патрик беше привлечен в проекта за влизане в НХЛ през 2007 г. след звездна кариера при младши. Оттогава той спечели известната купа Стенли три пъти с Чикаго Блекхоукс през 2010, 2013 и 2015 г. Освен това той се състезава на Зимните олимпийски игри през 2010 г. и 2014 г. Освен това той получи други индивидуални и отборни отличия много пъти.

Аманда Граховец Нетна стойност

Аманда Граховец и нейният приятел имат охолен начин на живот. Тя е натрупала значително състояние от собствената си професия, която остава скрита. Тя обаче е силна млада жена. Въпреки това към октомври 2022 г. цялата нетна стойност се оценява на около 100 000 долара. Нетното състояние на Патрик Кейн е 28 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

 Аманда Граховец нетна стойност

Аманда Граховец

Аманда Граховец Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Аманда Граховец, тя не е омъжена. От 2010 г. тя има връзка с Патрик Кейн. До днес двойката се наслаждава на страхотно време заедно. Те обаче не са били сгодени. Патрик Тимъти Кейн III е името на сина на двойката. На 12 ноември 2020 г. е роден.

По отношение на половите предпочитания тя е пряма. Освен това тя не участва в никакви проблемни събития. Партньорът й, от друга страна, е попадал в новините в миналото или заради побой над таксиметров шофьор, или заради слухове за сексуално насилие.

Популярни Публикации