Billie Eilish споменава Johnny Deep Defamation Trial в песента си по време на турнето си във Великобритания

По време на турнето си в Обединеното кралство Били Айлиш спомена делото за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд в неиздавана песен. В момента тя е на турне из Обединеното кралство в подкрепа на втория си албум, Happier Than Ever. На 7 юни Айлиш се представи в AO Arena в Манчестър, където представи нова песен, наречена TV. Това е мрачна и тъжна песен, а текстът е свързан с току-що приключилия процес Деп срещу Хърд.

Били Айлиш се позовава на процеса Джони Деп срещу Амбър Хърд.

За изпълнението си Айлиш седна на табуретка, придружена от нейния брат и сътрудник Финеас, който свиреше на акустична китара. Тя представи песента с думите:

Не сме изпълнявали нова песен на живо, преди да бъде издадена от 2017 или 2018 г. Ние просто композирахме тази и искахме да я изпълним за вас.

 Били Айлиш

Тя изпълни:

Каква е целта на всичко това? Всичките ми приятели изчезнаха отново / Ето какво се случва, когато се влюбиш.

Били очевидно намекна за скорошната си раздяла с Матю Тайлър Ворс, преди да премине към процеса, който доминираше в социалните медии:

Докато те отменят Роу срещу Уейд, интернет полудя, гледайки холивудски звезди на съда.

Текстовете са доста сурови, тъй като тя обсъжда как хората са очаровани от гледането на две знаменитости, участващи в съдебна битка, докато се случват други огромни събития, които ще окажат влияние върху обществото за години напред. Турнето на Billie Eilish ще я отведе до други градове в Обединеното кралство, включително Лондон, Бирмингам и Глазгоу.

 Джони Деп

Животът на Джони Деп след спечелването на Оскар

Джони Деп получи 10,35 милиона долара обезщетение по делото за клевета срещу Амбър Хърд. Деп съди Хърд през 2018 г. за това, че се споменава като жертва на домашно насилие в публикация, която тя написа за The Washington Post. Актрисата от „Аквамен“ заведе насрещно дело срещу Деп и журито й присъди 2 милиона долара обезщетение. След като спечели делото, Джони Деп направи изявление, заявявайки, че си е върнал живота, защото:

В медиите срещу мен бяха повдигнати неверни, изключително тежки и криминални обвинения, които предизвикаха неспирен порой от враждебни материали, въпреки факта, че срещу мен никога не бяха повдигнати обвинения.

 Джони Деп

Той каза, че журито му е върнало живота след шест години. Той каза още, че е взел избора да продължи делото, въпреки че разбира колко големи ще бъдат правните предизвикателства. Джони Деп не се виждаше в деня на присъдата, защото трябваше да играе в Англия с Джеф Бек. След триумфа си той похарчи 60 000 долара в индийски ресторант в Бирмингам с Бек и екипа на турнето. Деп и Бек ще свирят в кметството на Шефилд на 29 май 2022 г. и в Royal Albert Hall в Лондон на следващия ден. Актьорът от „Карибски пирати“ също се присъедини към TikTok и изпрати сърдечно благодарствено съобщение на своите последователи.

Популярни Публикации