Ема Смет- Wiki, възраст, етнос, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Ема Смет е добре позната френска актриса, модел, член на семейството на знаменитост, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач. Смет е известна още като Ема Холидей в страната. Тя е член на известно френско семейство на знаменитости, според Wikipedia. Дейвид Халидей, нейният баща, е известен певец и композитор.

Що се отнася до Ема, тя е известна актриса и модел. Агенция Карин Моделс я представлява. Тя също се е появявала във филми и телевизионни предавания, според нейния профил в IMDb. Нека ви кажа, че тя направи своя филмов дебют във филма След Луиз.

Смет е най-известна с ролята си на София Доние-Якоб в телевизионния сериал „Утре е наш“. Тя стана известна през март 2022 г., след като се появи в последния проект, Le Jeu de la Vérité 2022. Тази статия ще научи повече за възрастта, биографията, wiki, семейството, кариерата, филмите, телевизионните предавания, нетната стойност, гаджето, съпруга на Ема Смет , родители, братя и сестри, височина и факти.Бързи факти

Пълно истинско име Ема Холидей.
Известно име Ема Смет
Дата на раждане 13 септември 1997 г. (събота).
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Място на раждане Франция.
Сегашен адрес Париж, Франция.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии, член на семейството на знаменитост и предприемач.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност Френски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Дева.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет във Франция.

Биография на Ема Смет

Ема Смет е роден във Франция в събота, 13 септември 1997 г. Той е роден в семейство на знаменитости. Ема Холидей е нейното име. Рожденият ден на Ема е на 13 септември всяка година, според нейната рождена дата.

Тя е добре образована дама. Смет също публикува снимки от деня на дипломирането си в своите акаунти в социалните медии. Според нашето проучване тя е завършила висшето си образование в реномиран университет във Франция. По-късно Ема започва работа в актьорската индустрия. Ходила е и на уроци по актьорско майсторство в Лондон.

Височина, тегло на Ема Смет

Ема Смет има височина 5 фута 7 инча и тегло 55 кг. Обувката му е номер 7 (САЩ). Измерванията на тялото му са 36-25-35 инча. Има руса коса и сини очи.

  Ема Смет

Ема се срещна с най-добрия си приятел (Източник: Pinterest)

Семейство Ема Смет

Що се отнася до семейството, Ема е член на добре познатия клан Холидей. Джони Халидей, нейният дядо, е известен френски певец. Не само това, но баща й, Дейвид Холидей, е известен френски певец. Майка й, Естел Лефюр, е известна актриса и модел.

Що се отнася до нейните братя и сестри, сестрата на Ема Илона Смет също е актриса и модел. Камерън Холидей е името на брат й. Фамилното име на Ема Смет, според Wikipedia, е разпространено холандско-говорящо фамилно име във Фландрия (Белгия), което означава ковач.

Нейният етнос е смесен и тя следва християнската вяра. Семейството на Ема също включва Лора Смет, Натали Байе, Джейд Одет Дезире Халидей, Дарина Скоти, Джулиано Рамет и други.

Ема Смет Гадже, Запознанства

Ема Холидей е добре известна актриса във Франция, според източници. Тя е добре известна с изключителните си изпълнения. Всички са любопитни за любовния й живот и състоянието на връзката й, защото тя е добре известна личност. Ема пък не разкрива никаква информация за гаджето си.

Статусът на връзката на Смет е необвързан, според нашите оценки (към март 2022 г.). Освен това името й беше свързано с френски футболист на име Килиан Мбапе през февруари 2022 г.

Ема, от друга страна, не коментира слуховете. Според профила й в Instagram тя обича да прекарва времето си с най-добрия си приятел Шарл Креанж. Освен това е запален пътешественик, който иска да посети нови места.

кариера

Според съобщенията Ема Холидей започва кариерата си като модел. Смет също подписа договори за моделиране с няколко известни агенции за таланти. В момента агенция Karin Models я управлява. Освен това, тя и майка й са се появявали на много корици на списания.

Тя също така направи сама предизборни снимки. Ема е не само модел, но и актриса. Тя направи своя филмов дебют през 2019 г. с филма After Louise (в ролята на рецепционистка в мотел).

Смет стана известна, след като изигра София Доние-Якоб в телевизионния сериал „Утре е наш“. Според нейния профил в Instagram тя също се е появявала в Le Jeu de la Vérité (2022).

Нетната стойност на Ема Смет

На Ема Смет актьорската кариера е нейният основен източник на доходи. Кариерата й на модел също е вторичен източник на доходи за нея.

Освен това тя печели пари от платени кампании за модели. Нетното състояние на Ема се оценява на между 3 и 4 милиона долара. В момента тя и семейството й живеят в Париж.

Любопитни факти

  • Ема Холидей също се появи във филма от 2022 г. Strongly Sunday.
  • Тя също има акаунт в TikTok, където публикува видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устните.
  • Официалният Instagram акаунт на Smet има над 322K последователи (към март 2022 г.).
  • Ема направи първата си публикация в Instagram на 24 декември 2012 г.
  • Тя обича да яде пица с трюфели за вечеря.
  • Любимото й животно е куче и има две от тях като домашни любимци.
  • Като ентусиаст на пътешествията, любимата й дестинация е Бали, Индонезия.
  • Смет обича да язди коне, да кара кънки на лед, да се занимава с бойни изкуства, танци и йога.

Популярни Публикации