Найла Роуз - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Найла Роуз е добре познат професионален кечист от Съединените щати. Тя е първият трансджендър кечист на All Elite Wrestling. Найла си направи име в този спорт, като спечели титли като Световен шампион на AEW за жени.

Бързи факти

Име Найла Роуз
Популярни като AEW борец
Професия Борец
Възраст 39 години
Зодия Лео
Роден 3 август 1982 г
Родно място N/A
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 78 кг
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата черен
Цвят на очите Син
Нетна стойност 5 милиона долара

Биография на Найла Роуз

Найла Роуз е роден на 3 август 1982 г. във Вашингтон, окръг Колумбия, Америка. Към 2022 г. тя ще бъде на 40 години. Brandon DeGroat е истинското й име. Няма много налична информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри.

Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказки произход. Нейната зодия е Лъв според астрологията.Образование на Найла Роуз

По отношение на формалното си образование тя е завършила T.C. Williams High School в родния си град. Тя също е завършила висшето му образование в университета.

Височина и тегло на Найла Роуз

Найла Роуз е много привлекателен и има прекрасен характер. Борецът е висок приблизително 5 фута и 8 инча. Тя тежи 78 килограма.

Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Сините й очи и черна коса допълват външния й вид.

 Найла Роуз

Найла Роуз със съпруга си (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на кариерата, Найла Роуз се утвърди като една от най-талантливите и силни борки. Тя имаше дълга история на интерес към борбата. Тя започва кариерата си по борба в американската независима верига. Докато е в Япония, тя се появява в промоции като Pro Wrestling Zero 1 и Sendai Girls’ Pro Wrestling.

През февруари 2019 г. тя подписа първия си договор за професионална борба с All Elite Wrestling AEW. Тя беше и първият транссексуален борец, който подписа с голяма американска промоция за професионална борба.

Тя продължи кариерата си в AEW, като спечели световното първенство за жени на AEW на Dynamite на 12 февруари 2020 г. В резултат на това тя стана първата транссексуална жена, спечелила световно първенство.

По-късно тя защити титлата си срещу Крис Статландер. Тя се е борила с различни борци до този момент. Тя също се появява в телевизионния сериал The Switch. Освен това той е съавтор на Giant Size X: Men: Thunderbird #1 със Стив Орландо и Дейвид Кътлър.

Нетната стойност на Найла Роуз

Найла Роуз живее щастлив живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата й нетна стойност е около 5 милиона щатски долара.

Найла Роуз Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Найла Роуз, тя е омъжена. Сега тя е омъжена за Кел Роуз. Те живеят щастлив живот заедно. Освен това тя няма други връзки. По отношение на полова идентичност тя е трансджендър. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации