Ашли Греъм - Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Ашли Греъм е модел с голям размер, който се противопостави на правилото на моделната индустрия, че моделите трябва да са слаби. Развлекателната индустрия е странна и винаги наблягат повече на слабия модел, сякаш всички жени са слаби. Тази традиция обаче е не-не в двадесет и първи век. Научете повече за нетната стойност на Ашли Греъм, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Ашли Греъм
Псевдоним Ашли
Известен като Модел
Възраст 33
рожден ден 30 октомври 1987 г
Родно място Линкълн, Небраска
Знак за раждане Скорпион
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия N/A
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 85 кг
Измервания на тялото 42-46-46 инча
Размер на чашката на сутиена 38D
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 10 (САЩ)
гадже Женен
Съпруг Джъстин Ервин
Нетна стойност 10 милиона долара

Възраст и ранен живот на Ашли Греъм

Ашли Греъм, известна още като Ашли Ан Греъм, е родена на 30 октомври 1987 г. в Линкълн, Небраска. В медиите има много малко информация за нейното семейство. Тя има две прекрасни сестри. Според източници тя е била насърчавана да отслабне от баща си, когато е била на 15 години. Коментарите на баща му за размера на тялото й я накараха да се почувства неуважена.

Въпреки факта, че има подкрепяща майка Линда Греъм, която е най-големият й фен. Майка й винаги я насърчаваше относно размера на тялото й, като я тласкаше да постигне целта си. Майката на Ашли продължи да й казва, че е закръглена и красива, точно като много други жени по света.От 1999 до 2002 г. Ашли Греъм посещава средно училище Скот. Тя посещава Lincoln Southwest High School от 2002 до 2005 г. Този модел е американец по националност и има немски и английски предци.

Височина и тегло на Ашли Греъм

Тя е висока 5 фута 9 инча; този пълничък модел се откроява. Тя тежи 187,5 паунда или 85 килограма. Бюстът й е приблизително 42 инча, талията й е приблизително 46 инча, а бедрата й са приблизително 46 инча.

Скорпион е зодията на модела. Тя е надарена с кестенява коса и очарователни кафяви очи. Размерът на роклята й е 16 (САЩ), 48 (ЕС) или 20 (Великобритания), а размерът на сутиена й е 38D и 10 (САЩ), 40,5 (ЕС) или 7,5. (Великобритания).

  Ашли Греъм

Ashley Graham Height (Източник: Twitter)

кариера

Дженифър Лопес нае този американски модел като първия модел с голям размер за своята линия дрехи. Тя се появява в много списания по време на кариерата си на модел. Сред тях са Vogue, Glamour, Burst, Elle, Harpers Bazaar и много други.

Ашли е първият модел с извивки, който краси корицата на Sports Illustrated Swimsuit. Тя се появи и в една от телевизионните реклами на Люк Брайънт, която получи над 8 милиона гледания. Тя също се появи в The Tonight Show с Джей Лено и много други медийни платформи, за да вдъхнови други закръглени модели.

Освен моделирането, Ашли е написала книга, наречена Нов модел: как наистина изглеждат увереността, красотата и силата. Книгата е произведение на красотата по отношение на позитивността на тялото.

Тя набляга на себеприемането и обсъжда благотворителността. Този модел с големи размери също е доброволец с The Temba Foundation в Южна Африка, за да помага на хората.

Ашли Греъм Гадже и срещи

Да, този закръглен модел се омъжи за своя скъп съпруг Джъстин Ървин. Тази любовна двойка има най-сладката любовна история, за която всяко момиче си фантазира. Те се запознават на църковна служба през 2009 г. и се влюбват.

През това време те започнаха да се привличат един към друг и осъзнаха, че са създадени един за друг. Но те се справиха чудесно. Година по-късно те се ожениха през 2010 г. и все още са щастливо женени. Ашли е щастлива в успешната си кариера, която споделя с грижовния си съпруг, известен фотограф.

Джъстин забеляза красотата на модела и се възхити на недостатъците й. Ашли винаги е искала само едно нещо от всеки. Двойката очаква скоро първото си дете. Те са щастливи да посрещнат или момченце, или момиченце.

Нетната стойност на Ашли Греъм 2022 г

Колко е нетната стойност на Ашли Греъм? Тя прави много пари от книгата си и кариерата си на модел. Ашли Греъм имаше нетна стойност от 10 милиона долара към октомври 2022 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Ash On LoL, възраст, биография, националност

Популярни Публикации