Антъни Потеро- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, етническа принадлежност, кариера

Антъни Потеро е добре позната личност в социалните медии в Съединените щати. Антъни Потеро е преди всичко звезда на YouTube, която се разшири до други платформи като Instagram и Twitter. В канала си в YouTube той е добре известен със своите кратки комедийни скечове. Научете повече за Антъни Потеро Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Антъни Потеро
Дата на раждане: 30 юли 2001 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, звезда на Instagram, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Woolwich Township, Ню Джърси
Националност американски
образование Университет Рутгерс (маркетинг)
Twitter Антъни Потеро в Twitter
Youtube Антъни Потеро Youtube
Instagram Антъни Потеро в Instagram

Възраст и ранен живот на Антъни Потеро

Антъни Потеро беше роден на 30 юли 2001 г. и е сега 21 годишен. Той е роден в Woolwich Township, Ню Джърси, и е зодия Лъв. Той не е разкрил никаква информация за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството.

  Възраст на Антъни Потеро

Възраст на Антъни ПотероПо отношение на академичната си кариера Антъни завършва гимназия през юни 2019 г. като член на абитуриентския випуск 2019 г. Освен това, Антъни бяга на писта в Kingsway High School, преди да завърши. В момента Антъни е студент по маркетинг в университета Рутгерс.

Височина и тегло на Антъни Потеро

Колко висок е Антъни Потеро? За съжаление, няма налична информация за измерванията на тялото на Антъни Потреро. Височината, теглото, измерванията на гръдния кош-талията-ханша на Антъни, размерът на роклята на бицепса, размерът на обувката и така нататък в момента не са налични. Има сини очи и светлокафява коса.

  Антъни Потеро

Антъни Потеро (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Антъни Потеро

По отношение на кариерата Антъни Потеро работи като личност в социалните медии. Той е предимно звезда в YouTube, който качва кратки комедийни скечове в своя канал anthpo. Антъни стана известен, след като видео, озаглавено „Тормоз над хора с дебел Йоши“, стана вирусно и той отново стана известен с „Защита на моята гимназия“ като Бен 10.

Освен това първото видео в канала му беше публикувано на 30 декември 2018 г. със заглавието USB mouse make my car fly. Към юли 2020 г. този видеоклип е получил над 465,9 гледания. По същия начин Антъни и Дейв Кларк са добре известни със своите комедийни скечове в YouTube.

Антъни Потеро Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Антъни Потеро? Преместване на, Нетното състояние на Антъни Потеро варира между 1 милион и 5 милиона долара към 2021 г. . Неговият канал в YouTube струва 979 000 долара сам по себе си. Антъни е публикувал над 40 видеоклипа, които са получили над 62 милиона гледания. Той също така получава над 369 хиляди гледания на видеоклипове и 4 хиляди нови абонати всеки ден.

  Антъни Потеро Нетуърт

Антъни Потеро Нетуърт

Антъни Потеро Гадже и запознанства

С кого се среща Антъни Потеро? Няма потвърдена информация дали Антъни Потеро в момента е необвързан или има романтична връзка. Възможно е Антъни да защитава личния си живот, като пази състоянието на връзката си и любовните си връзки скрити от очите на обществеността. Възможно е също Антъни в момента да е ерген и да се концентрира върху продължаването на актьорската си кариера.

Въпреки това Антъни не е споделил много информация по този въпрос. Антъни също не е споделял никакви публикации в социалните медии за настоящите си връзки или афери.

Освен това Антъни Потеро поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. Въпреки това, Антъни Потеро несъмнено ще привлече много любовници в бъдеще поради своя талант, хумор и чар.

Социална медия

По отношение на социалните медии, Антъни Потеро се присъедини към Twitter през април 2019 г. и в момента има 11,1 хиляди последователи в своя акаунт @anthpo69. По същия начин той може да бъде намерен в Instagram като @anthpo, където има 69 споделени публикации и 79,8 хиляди последователи. Той също има канал в YouTube, наречен anthpo, който стартира на 5 февруари 2016 г. Този канал има над 62 милиона гледания и 875 хиляди абонати към юли 2020 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Нейният късметлийски камък е Рубин.
  3. Щастливият й цвят е златист.

Също така, знайте за Нетна стойност на Taty Popach, биография, възраст, гадже, националност

Популярни Публикации