Джуни Куака - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, Wikipedia, гадже

Джун Куака е американски телевизионен водещ и ловец. Хората я познават от телевизионното шоу Leuplod's Just Junie. Джуни също е добре известна в Съединените щати благодарение на съпруга си, Браян Пигман Куака . Той притежава Texas Archery и е добре известен с телевизионното си шоу Pigman.

Бащата на Джуни също е знаменитост. Хората я разпознават като дъщеря на знаменитост. Продължавайте да четете, за да научите повече за този знаменит домакин.

Бързи факти

Пълно име Джун Куака
Професия Ловец и водещ
Възраст (Както през 2022 г.) Средата на 30-те
Дата на раждане 1985 г
зодия N/A
Родно място Оклахома, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Училище/Университет N/A
Височина 5 фута, 2 инча
Цвят на очите Сив
Тегло Прибл. 50 кг
Цвят на косата Рус
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Приблизително милион
баща N/A
Майка N/A
Съпруг или гадже N/A
деца N/A
Братя и сестри N/A

Джун Куака Биография

Джун Куака е роден в Съединените американски щати, в щата Оклахома. Отгледана е от брат си и родителите си. Въпреки че самоличността на членовете на семейството й е неизвестна, е ясно, че тя е израснала на лов от малка. Джун е споменала да яде зайци за вечеря в няколко интервюта. Майка й я беше научила да ловува. Куака е американски гражданин. Тя принадлежи към бялата етническа група.Височина и тегло на Джуни Куака

Джун Куака е висок пет фута и два инча, има руса коса и сиви очи. Quaca тежи приблизително петдесет килограма. Тя има слабо телосложение.

  Джун Куака

Джун Куака (Източник: Instagram)

Джун Куака Съпруг, брак

Джун Куака е женен за Браян Куака , известен телевизионен водещ от шоуто Pigman. Хънтър и Гаудж са двамата сина на двойката. И двете деца вече са в юношеска възраст.

Хънтър е на възраст над петнадесет години, а Гаудж е на около дванадесет. Големият син обича футбола, лова и бокса. Gauge, от друга страна, се радва на бейзбол и дейности на открито. Джуни заяви в интервю от 2017 г., че по-малкото й дете е креативно и се интересува от изграждането на неща, подобни на нея.

Джуни създаде акаунт в Instagram малко след премиерата на шоуто й Just Junie. Тя често актуализира профила си с нови снимки. В Instagram тя има над 3000 последователи. Тя също използва платформата, за да информира феновете си за работата и личния си живот. През 2018 г. тя стартира своя акаунт.

Джун Куака Нетна стойност

Куака е умел ловец с потенциал да бъде телевизионен водещ. Нейното шоу, Just Junie на Leuplod, е изключително популярно. В презентацията си тя пътува из Америка и разчита на лова си, за да оцелее.

Охлама беше декор за тринадесет епизода от шоуто на Джуни. В резултат на това тя е наясно с наличието на животни на различни места през цялата година. Това е от полза за кариерата й на ловец и домакин.

Джуни снима за своите представления с 52-фунтов дрейф Bear archery Escape SD. Дребният й ръст се допълва от мечешкия лък. Тя също обича да използва пушката Savage Lady Hunter.

Leupold е спонсор на телевизионното шоу на Quaca. Тя дори спечели наградата Golden Moose за най-добър нов сериал в Лас Вегас през 2016 г. Нетната стойност на Джуни се изчислява.

Любопитни факти

  • Дж Unie Quaca е шокохолик.
  • Тя обича да ходи на риболов.
  • Любимите й места за лов са в Южен Тексас.
  • Майка й я беше научила да ловува.
  • Тя е дъщеря на знаменитостта.
  • Съпругът й се казва Брайън Пигман Куака.
  • Тя е американска гражданка.

ЧЗВ

На колко години е Джуни Куака?

Предполага се, че Джуни е в края на 30-те, както през 2022 г.

Кои са родителите на Джуни Куака?

Няма информация за родителите на Джуни.

Популярни Публикации