MXLKY- Нетно състояние, биография, възраст, приятелка, височина, кариера

MXLKY е инфлуенсър в социалните медии и амбициозен рапър от Съединените щати, който е известен с публикуването на модни снимки в своя Instagram акаунт @mxlkyyy. Научете повече за MXLKY Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: MXLKY
Дата на раждане: 19 юни 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Instagram звезда
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 750 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Twitter MXLKY Twitter
Youtube MXLKY Youtube
Instagram MXLKY Instagram
Лична мрежа MXLKY лична мрежа

MXLKY Възраст и ранен живот

MXLKY е на осемнадесет години. Той е роден в САЩ на 19 юни 2002 г. под астрологичния знак Близнаци. На Деня на майката той представи майка си в поредица от публикации в Instagram, пожелавайки й щастлива нова година. Освен това няма информация за имената или братята и сестрите на родителите му.

Като се има предвид възрастта му, той може да е наскоро завършил гимназия. Майка му също може да бъде намерена в Instagram и TikTok под дръжката @mamamxlky. Той се появи и в едно от своите видеа в TikTok.MXLKY Височина и тегло

Колко висок е MXLKY? MXLKY, 18-годишна звезда в социалните медии, има добър ръст и има животно тяло. Освен това неговият ръст, тегло, размер на роклята, размерът на обувката, измерванията на гърдите, талията и бедрата, бицепсите и други измервания в момента не са налични. Има дълга до раменете коса и приятен характер. По същия начин той има красиви тъмнокафяви очи и кафява коса. Той е изрусил косата си руса.

  MXLKY

MXLKY (Източник: Pinterest)

кариера

MXLKY е изгряваща личност в социалните медии, както и амбициозен рапър, който придоби популярност чрез платформите за социални медии Instagram. Той е пуснал много музика на своя уебсайт. По същия начин песента му е достъпна в Soundcloud. В момента той има шестнадесет песни. В резултат на това неговите песни включват Azucar, Ain’t Regular (с участието на Jay Diamante), Sacrifice и Sprite.

По подобен начин през септември 2019 г. той издаде сингъл, озаглавен Dolla $igns. Winning, The End, Boss Moves, Hunnids (feat. SavageCeeze), Damn, Next, The Light, Snickers (feat. Vanquish), Bandz, Purple Drank и Foreign са сред другите му сингли. На събитие на червения килим през 2019 г. той разговаря с Ева Амантеа.

Първата му публикация в Instagram е на 27 октомври 2017 г. На снимката той позира с обувката, сякаш е телефон. С близо 70 публикации, той е натрупал над 28,4 хиляди последователи. Публикацията му в Instagram го показва на Холивудската алея на славата.

Освен това той участва в приложението TikTok за синхронизиране на устни от 2019 г. насам. На 12 юли 2019 г. той започна да качва видеоклипа. Чрез тези платформи той е натрупал значителна база от фенове. В момента той има над 166.8K последователи на фенове и близо 752.2K харесвания. На 2 март 2018 г. той стартира своя YouTube канал. Той е качил рап клипове в канала.

Нетна стойност на MXLKY 2022 г

Колко богат е MXLKY? По отношение на приходите на MXLKY, той е влиятелен човек в социалните медии, както и амбициозен рапър, който е натрупал значително състояние. Като резултат, Нетната стойност на MXLKY се оценява на около 0k към 2022 г. Освен това приходите му се основават на заплатата и доходите му като рапър, както и на постижимите промоции, които е получил чрез популярността си в социалните медии. Той има щастлив живот благодарение на славата си в социалните медии.

MXLKY Приятелка и срещи

С кого се среща MXLKY? Като се има предвид текущото състояние на връзката на MXLKY; може да е във връзка или необвързан. Той е твърде млад, за да се ожени точно сега. Той никога не публикува снимки на момичета в акаунтите си в социалните мрежи и никога не е говорил за любовния си живот. Въпреки това той пази личния си живот в тайна и избягва публичните дискусии в социалните медии. Освен това няма информация за предишните му връзки. Освен това можеше все още да се надява на перфектния мач. Освен това, неговият сладък и красив външен вид привлече много фенове към него и много от тях са влюбени в него.

Освен това, поради младостта си, MXLKY избягва конфликти и скандали. В крайна сметка той успя да запази положителен обществен имидж. И в момента той се фокусира върху кариерата и бъдещето си в социалните медии. Изглежда, че е много близък с майка си и качва снимки/видеоклипове на тях заедно.

Популярни Публикации