Кой е Гиби Хейнс? Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетно състояние, кариера

Гиби Хейн има множество титли, които го определят. Той е художник, радио водещ, автор и музикант от Съединените щати. Известен е и като вокалист на групата Butthole Surfers. Въпреки собствената си идентичност, той е тясно свързан с баща си, актьора Джери Хейнс. Той е талантлив детски телевизионен водещ, известен като Mr Peppermint и Doris Haynes.

Бързи факти

Празнувано име: Гибсън Джером Хейнс
Истинско име/пълно име: Гибсън Джером Хейнс
Пол: Мъжки
Възраст: 64 години
Рождена дата: 30 септември 1957 г
Родно място: Далас Тексас
националност: американски
Височина: 6'5 , 196 см
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Gibby Haynes гей ли е?: не
Професия: актьор, певец, радио водещ, художник
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Гиби Хейнс

Гиби Хейнс е роден като Гибсън Джером Хейнс в Далас, Тексас на 30 септември 1957 г. Завършва гимназия Лейкууд Хайлендс. Гиби се справя отлично с математиката, което го привлича в университета Тринити, за да получи диплома по счетоводство. След като завършва, той получава работа като редактор в Peat Marwick, счетоводна фирма.

Гиби Хейнс Възраст, височина, тегло

Гиби Хейнс е роден на 30 септември 1957 г. и към 2022 г. е на 64 години. Висок е 196 см. и тежи 80 кг.  Гиби Хейнс

Гиби Хейнс

кариера

Гибсън След като завършва, Джеръм Хейнс работи като одитор за Peat Marwick, счетоводна фирма. Хейнс и неговият съученик от университета Пол Лиъри публикуваха списание, наречено Strange V.D през 1981 г., което включваше необичайни снимки на заболявания и измислени хумористични обяснения за болестта.

Тогава той беше хванат с една от снимките, което го накара да напусне счетоводната фирма и да се премести в Южна Каролина с приятеля си Лири. Те бързо продадоха някои домашно изработени дрехи с лика на Лий Харви Осуалд, изобразен върху тях. Когато Лиъри и Гиби се преместиха в Сан Антонио, те сформираха Butthole Surfers, група, която беше популярна по онова време поради тяхната психеделична музика и сложни сценични шоута. Хейнс свири на саксофон на няколко от песните на дебютния им албум, включително Powerless, Psychic и Another Man’s Sac.

Групата „P“ беше предвождана от Хейнс и неговия приятел актьор Джони Деп. Хейнс си сътрудничи и с други артисти, включително Deconstruction, Dead Milkmen и групата на Ерик Ейвъри Jane’s Addiction. Освен това Хейнс има свои собствени солови проекти Gibby Haynes and His Problem. През 2009 г. той продуцира кавър песните на The Lemonhead, озаглавени Varshons, които включват Кейт Мос и Лив Тайлър като гост вокали.

Гиби е художник, който показа някои от своите акварелни отпечатъци и рисунки през 2011 г. в пространството Recess Activities в Kidd Yelling Gallery в Бруклин. Хейнс съпродуцира Stuff, мини-документален филм за живота на Джон Фрушанте, с Джони Дийп. Хейн се появи в първия дългосрочен видеоклип на GWAR, Phallus in Wonderland, като режисьор Фриц Уанг. Той също се появява във филма на Джим Джармуш от 1995 г. Dead Man. След това, през 1997 г., той се появява епизодично във филма на Грег Nowhere. Той също така се появява в телевизионните сериали Delocated и CB4.

Постижения и награди на Гиби Хейнс

Гиби може и да не е получавал награди, но неговата упорита работа несъмнено ще привлече награди в бъдеще. Независимо от това, той е постигнал толкова много в кариерата си, включително да стане телевизионна личност в допълнение към това, че е известен певец и водещ вокалист на група.

Нетната стойност на Гиби Хейнс през 2022 г

Гиби Хейнс започва кариерата си като счетоводител, преди да сформира Butthole Surfers, група, която създава със свой съученик от университета. Оттогава той изнася концерти на живо и продава техни албуми, което е основният му източник на доходи. Той също е телевизионна личност, актьор и художник. Той показа някои от своите произведения на изкуството в пространството Recess Activities на Kidd Yelling Gallery, като всички те допринесоха за неговата стойност. Нетното му състояние е 5 милиона долара към юни 2022 г.

Хейнс започва кариерата си в счетоводството, защото това е изучавал в университета. Тогава той откри, че има и други таланти освен кариерата си, и избра да преследва мечтите си и това, което всъщност обича да прави всеки ден, а именно да бъде в развлекателната индустрия. Той никога не е поглеждал назад, откакто е решил да тръгне в тази посока, и сега се радва и жъне плодовете от усилията си.

Съпруга на Гиби Хейнс, брак

Гиби Хейнс е отворена книга, когато става въпрос за кариерата и професионализма му, но той е много личен човек в личния си живот. Що се отнася до състоянието на връзката му, той е избрал да запази мълчание.

Няма слухове около него и не е виждан с жени. В резултат на това неговите фенове и широката общественост не знаят за личното му пространство.

Популярни Публикации