Уолтър Грейди Робъртс: Запознайте се с бащата на Джулия Робъртс

Уолтър Грейди Робъртс става известен като известния баща на носителката на Оскар Джулия Робъртс. Има кратка кариера като актьор и писател. Йоланда Кинг, дъщеря на иконата на гражданските права Мартин Лутър Кинг младши и Корета Скот Кинг, учи актьорско майсторство при него.

Бързи факти

Пълно име Уолтър Грейди Робъртс
Първо име Уолтър
Презиме Грейди
Фамилия Робъртс
Дата на раждане 25 декември 1933 г
Възраст 87 години
Професия Родител на знаменитост
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Без деца 3
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 58 кг

Нетна стойност на Уолтър Грейди Робъртс 2022 г

Нетното състояние на Уолтър Грейди Робъртс е около 2 милиона долара към 2022 г.

Бил е женен за актриса, която също е работила като учител по актьорско майсторство.

Уолтър беше женен за Бети Лу Бредемъс, актьор и учител по актьорско майсторство, когото срещна, докато изпълняваше пиесата 'Джордж Вашингтон спал тук' за въоръжените сили. Те бързо се сближиха, станаха страхотни приятели и станаха все по-близки, когато отидоха на няколко театрални турнета и се ожениха през 1955 г. Те съосноваха Atlanta Actors and Writers Workshop, който имаше смазващ успех. Преди това те управляваха детска школа по актьорско майсторство и продуцираха 15 епизода на Bum Bum and His Buddies, програма за деца в местната мрежа.Какво причини развода им?

Двойката изпитваше финансови затруднения и работилницата, която съосноваха, постепенно се затваряше. Двойката избра да се разведе след почти две десетилетия брак. През 1971 г. съпругата му подава молба за развод, която е завършена през 1972 г. Причината за развода им обаче остава неясна. Бети доведе децата си със себе си и се установи в Смирна, Джорджия. Джулия беше само на пет години, когато родителите й се разведоха.

Излагането на децата му на театър в ранна възраст ги вдъхновява да преследват кариера като актьори.

Уолтър беше баща на три деца. Въпреки че почина, преди да стане свидетел на успешните професии на децата си, той определено остави впечатление у тях да продължат по неговите стъпки. Ерик Робъртс, неговият по-голям син, е роден през 1956 г. и е известен американски актьор с над 596 кредита (един от малкото актьори, които имат повече от 500 кредита). Второто му дете, Лиза, родена през 1965 г., е актриса и продуцент. И двамата са по-известни като брат и сестра на известната холивудска актриса Джулия, родена през 1967 г.

  Уолтър Грейди Робъртс

Уолтър Грейди Робъртс (Източник: google)

Бившата му съпруга се омъжи повторно година след развода им.

Бети, бившата му съпруга, се омъжи повторно за Майкъл Моутс през същата година, когато се разведоха, през 1972 г. Бракът им доведе до раждането на дъщеря Нанси, която почина от самоубийство на 37-годишна възраст. Майкъл беше агресивен съпруг и втори баща на своя доведени деца, което е причинило Джулия и нейните братя и сестри да имат травматично възпитание. Бети подаде молба за развод от агресивния си съпруг през 1983 г., обвинявайки се в жестокост.

Причината за раздялата на Ерик с Джулия и евентуалното им събиране

Ерик и Джулия имаха тясна връзка, но тя беше разбита, когато Ерик и бившата му приятелка Кели Кънингам се бориха за попечителството над дъщеря им Ема Робъртс. Ерик се раздели с Джулия, когато Джулия застана на страната на Кели в битката за попечителство. Братята и сестрите се събраха отново през 2004 г., когато Ерик беше неочаквано поканен на раждането на близнаците на Джулия.

Височина тегло

Уолтър е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча.

  Уолтър Грейди Робъртс

Уолтър Грейди Робъртс (Източник: google)

Уолтър и Бети загинаха в резултат на рак.

Въпреки факта, че годината е различна, Уолтър и Бети починаха в резултат на борбата си с рака. Уолтър почина на 44-годишна възраст от рак на гърлото. Той почина през 1977 г. Бети, от друга страна, почина от рак на белите дробове през 2015 г. на 80-годишна възраст. Джулия липсва около децата си Хенри Даниел Модър и Хейзъл Модер, въпреки факта, че не можеше да прекарва много време с него. Чувства се измамена, тъй като го няма за дядо. Тя беше дълбоко натъжена от смъртта на майка си. Майка й, твърди тя, работела на пълен работен ден, за да отгледа деца, без да проявява признаци на стрес.

Също така знайте за Истинската причина за развода с бившия й съпруг Бам Маргера

Популярни Публикации