Бранди Харви - Всичко за дъщерята на Стив Харви

Бранди Харви е изпълнителен продуцент, активист и лектор от Съединените щати. Тя е най-известна с това, че е дъщеря на комика Стив Харви.

Бързи факти

Пълно име Бранди Харви
Първо име Бранди
Фамилия Харви
Дата на раждане 1982 г
Възраст 39 години
Националност американски
Бащино име Стив Харви
Баща професия комик
Име на майката Марша Харви
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Височина 180 см

Семейство, включително родители и деца

Марша Харви и Стив Харви имат Бранди като първо дете. Марсия Харви е успешна бизнесдама и предприемач. Тя е на 65 години и живее в Кливланд, Охайо. През 1980 г. двамата се срещат за първи път. В продължение на 14 години двойката беше женена. За съжаление, бракът на двойката не можа да бъде спасен и те трябваше да се разделят. Непреодолимите конфликти бяха основната причина за развода им. Беше 1994 г., когато се разведоха. Вторият брак на баща й роди три полубратя и сестри за нея. Морган, Лори и Джейсън Харви са имената на тримата.

 Бранди Харви

Бранди Харви (Източник: Google)Кариерно развитие, признание и активизъм

Бранди е собственик на фирмата Beyond Her. Основната цел на компанията е да укрепва ума, тялото и душата. Тя също така обсъжда своите ястия, хранене и рутинни тренировки, за да вдъхнови други дами да приемат здравословен начин на живот. Тя е изпълнителен директор на фондация Харви и ментор на деца. Бранди също помага и въздейства на хората чрез ангажиментите си в университета. Тя вдъхновява другите да преследват амбициите си.

Бранди има ли гадже?

Тя има цел и иска да промени живота на хората. В момента не е омъжена. Тя няма връзка, тъй като е необвързана. Тя обича да помага на другите, да оказва влияние и да внася промяна.

Фитнес пътуването на Бранди

Тя е веган, който смята, че умът, тялото и духът са преплетени. Според нея е от съществено значение да се намери баланс между трите. Тя също така популяризира това в своите сайтове за социални медии. Бранди също беше член на Националния комитет по физика или NPC. Тя каза, че е извлякла няколко урока от тази среща. Те бяха образование, ентусиазъм и мотивация.

Проблеми във връзката на Стив и бездомност

Стив също имаше невероятно пътуване. Той е бил разделен, обеднял и бездомен. Той упорства и се издига до известност в комедийната верига. Стив се е борил много в професията си, но отношенията му също не са безупречни. Той премина през разводи и разбити сърца. Той е посочил в интервюта, че иска да инвестира в хората и че е съжалявал, че се е доверил на хора.

Нетна стойност на Бранди Харви през 2022 г

Нетното състояние на Бранди се оценява на 5 милиона долара към октомври 2022 г.

 Бранди Харви

Бранди Харви (Източник: Google)

Любопитни факти

  • Бранди е родена през август 1982 г. Тя е на 39 години.
  • Височината й е 5 фута 11 инча.
  • Има тъмни очи.
  • Тя е афро-американка.
  • Нейната националност е американска.
  • Тя има бакалавърска степен от държавния университет в Охайо.

Популярни Публикации