Кой е Арън Гилкрист? Wiki, възраст, нетно състояние, заплата, NBC кариера, съпруга

Арън Гилкрист е известен американски журналист, получил две награди Еми за работата си. Работи за NBC4 (WRC-TV), която е част от мрежата на NBC. Гилкрист прекара повече от десетилетие в Ричмънд, преди да се присъедини към персонала на NBC4. Арън има потвърден акаунт в Instagram и също е активен в Twitter.

Бързи факти

Пълно име Арън Гилкрист
Професия журналист
Популярни за Ролята му в NBC4
Възраст (Както през 2022 г.) 41 години
Дата на раждане 17 април 1980 г
зодия Овен
Родно място Ричмънд, Вирджиния, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 5 фута 7 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло 73 кг
Измерване на тялото N/A
баща N/A
Майка Валери Родни
Съпруга Марселиус Банкс
Връзка Женен
Братя и сестри N/A

Арън Гилкрист Възраст, рожден ден, родители

Арън Гилкрист е роден през 1980 г. Неговият рожден ден и самоличността на членовете на семейството са неизвестни. Според източници той е от Ричмънд, Вирджиния, Съединени американски щати. Арън посещава Richmond Community Rich High School и завършва с отличие. В университета на Вирджиния Commonwealth той следваше степен по журналистика. Гилкрист продължи да преподава същата тема в университет след дипломирането си.

Кариера на Арън Гилкрист

Арън Гилкрист прекарва повече от единадесет години като водещ на сутрешните новини в WWBT-TV. Ричмънд е дом на WWBT-TV. По-късно се присъединява към NBC4. Арън беше отличен с две награди Еми за приноса си към медиите. Гилкрист започва кариерата си като помощник на бюро. По-късно той се издига в редиците на компанията, за да стане водещ на новини. Той отразява важни събития като встъпването в длъжност на бившия американски президент Барак Обама и погребението на Роналд Рейгън. Арън Гилкрист

Арън Гилкрист Нетна стойност

Арън Гилкрист има приблизителна нетна стойност от 3 милиона долара към октомври 2022 г . Работата му като журналист е основният му източник на доходи. Арън е добре облечен и има прекрасно чувство за стил.

Съпруга на Арън Гилкрист, брак

Арън е доста личен за личния си живот. Независимо от това, има много слухове за неговата сексуалност и статус на запознанства. Арън е открито гей, според множество източници. Пръстенът на пръста на Гилкрист предизвика много дебати и спекулации в миналото. Той, от друга страна, никога не е потвърждавал или оспорвал, че е женен. Според някои записи Аарон се жени за мъж на име Марселиус Банкс.

Популярни Публикации