Джефри Стар е обвинен в злоупотреба с наркотици и неподходящо поведение

Джефри Стар е замесен в още един инцидент, включващ злоупотреба с наркотици и неадекватно поведение. Бивш служител обвини Стар, че е малтретирал него и негов колега както на работното място, така и извън него. Потребителят също така твърди, че Youtuber се е преместил в Уайоминг, след като е бил изгонен от сцената на инфлуенсърите за красота в Лос Анджелис поради проблеми, свързани с наркотиците.

Джефри Стар е обвинен в наркомания.

Мики Учис, предполагаем бивш служител на JSC, повдигна обвиненията. Учис твърди, че е видял Стар да прави неописуеми неща и го обвинява в пристрастяване към твърди наркотици. Те споделиха поредица от TikToks за срещата си с Джефри Стар. Те казаха, че когато са посетили Star Ranch, Star не е осигурил транспорт и се е наложило да наемат Uber и да стигнат пеша до резиденцията на Star. Освен това те казаха, че не им е разрешено да използват телефоните си, когато Стар е наоколо.

 Джефри СтарТе показаха писмо за спиране и отказ от адвоката на козметичния гуру през април, малко след като първоначално обсъдиха срещата си с YouTuber. По-късно във филма те обясняват, че не са подписали NDA и имат законово право да обсъждат своя опит.

Учис също обсъди епичния спор през 2020 г., в който участваха Джефри Стар и други инфлуенсъри за красота. Те казаха, че инфлуенсър в Instagram в Лос Анджелис отмени Star, след като откри неудобна информация за козметичния художник. Учис също каза, че това е основната причина за завръщането на Стар в Уайоминг.

Те характеризират околностите на ранчото по следния начин:

Ранчото е пълно с пристрастяване към наркотици, експлоатация и нарцисизъм. Това е объркващо и плашещо.

По-късно Учис спомена най-близката приятелка на Стар като Тина,

твърдейки, че тя е причината Стар да загуби връзка със света на красотата в Лос Анджелис. Тина е жаргонният термин за кристален мет. Те казаха, че Тина е причината Стар да се премести от Лос Анджелис, за да може да прави каквото си иска, без да бъде викан.

 Джефри Стар

Те също така твърдяха, че техният бивш най-добър приятел, Бум, е бил поставен в опасност в началото на януари 2022 г., защото Стар иска той да отиде и да вземе наркотици от своя доставчик. Бумът е бил словесно нападнат за сексуалната си ориентация и раса от лицата, които са го снабдили с наркотици в следствие на събитието. Учис каза, че се е свързал с него, докато е шофирал до съоръжението на доставчика на лекарства, ужасен. Те заявиха:

Той принуди Boom да пътува два часа извън Casper до склад близо до Gillette. Бум ми звънна плачейки през цялото пътуване, защото беше ужасен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Def Noodles (@defnoodles)

Те продължиха,

Тази нощ беше хладна и когато Бум най-накрая дойде, той беше преследван. Двамата мъже в склада направиха хомофобски и расови изявления относно Бум, сексуалната му ориентация и мексиканския му произход.

Популярни Публикации