Роланд Салай - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Известен футболист от Унгария е Роланд Салай. Роланд Салай е играл футбол за различни отбори, включително Фрайбург, АПОЕЛ, Палермо и други. Освен това в момента той играе за националния отбор по футбол на Унгария.

Бързи факти

Пълно име: Роланд Салай
Дата на раждане: 22 май 1997 г
Възраст: 25 години
Пол: Мъжки
Професия: футболист
Държава: Унгария
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Будапеща
Националност унгарски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството

Възраст и ранни години на Роланд Салай

Роланд Салай е роден в Будапеща, Унгария на 22 май 1997 г. Към 2022 г. той ще бъде на 25 години. Имената и професиите на неговите родители, братя и сестри и други членове на семейството не са добре известни. Той е християнин и принадлежи към унгарската националност. Освен това той е от смесен етнос. Той има зодия овен за свой астрологичен знак.

 Роланд Салай

Роланд Салайобразование

Що се отнася до официалното му образование, той получава дипломата си от местно училище в родния си град. Завършва и аспирантура в университета.

Височина и тегло

Роланд Салай е доста привлекателен и има прекрасно отношение. Футболистът е висок малко над 6 фута. Въпреки че е 76 кг. Освен това, когато става дума за измерване на цялото тяло, диапазоните от числа все още не са разкрити. Косата му е черна, а очите му са кафяви на цвят.

Професионален живот

По отношение на професията футболист е Роланд Салай. Той започва да се състезава във висшата дивизия на сравнително млада възраст. Спортистът имаше страст през целия си живот към този спорт и се стремеше да направи успешна кариера в него.

Първоначално Роланд започва работа за Puskas Akademia. Той играе там от 2014 до 2017 г. Участва в дебютния си мач за групата срещу Печ. Докато той отбеляза първия си гол в Groupama Arena срещу Ferencvaros.

Той се наслади на опита си с групата там и се присъедини към Палермо под наем. Въпреки това той се завърна в АПОЕЛ за кампанията 2017–18. Той участва в 29 мача за отбора, в които отбеляза 9 гола. Освен това той продължи да играе за клуба SC Freiburg. Той вече има 95 мача за отбора и е отбелязал 16 гола.

Играчът е участвал и в международни състезания. Той играе за унгарския национален отбор по футбол в различни възрастови дивизии, включително U18, U19, U20 и U21. Освен това той е изиграл приблизително 29 мача за старшия отбор на Унгария и вече е вкарал 8 гола.

 Роланд Салай

Роланд Салай

Роланд Салай Нетна стойност

Със семейството си Роланд Салай се радва на добър живот. Благодарение на известността и богатството, които той придоби в последно време в резултат на усилията си. Освен това към 2022 г. цялата му нетна стойност е между 1 милион и 5 милиона долара в щатски долари.

Роланд Салай Приятелка, запознанства

Роланд Салай не е женен, което ни отвежда до неговия романтичен и личен живот. Футболистът все още не е женен и засега не е разкрил нищо за личния си живот. Той е бездетен и по всички други пътища. Той е непредубеден, когато става въпрос за полови предпочитания. Освен това той все още не е участвал в никакви спорни дейности.

Популярни Публикации