5 факта, които трябва да знаете за случая Деби Гама Мудър

На Деби Гама случай на убийство смая малкото градче Ери в Пенсилвания. През 1975 г. трупът на 16-годишно момиче е намерен да плува в Cussewago Creek в окръг Крауфорд. Десетилетия по-късно Dead Days of Summer на ID ще се задълбочи в стария случай, включващ малкото момиче и нейния учител по английски в гимназията Реймънд Пейн, който беше странният заподозрян в случая.

Властите проследиха Реймънд Пейн и го арестуваха около година след смъртта на момчето. Той призна за престъплението, но твърди, че е нещастен случай. Той беше обвинен в убийство от първа степен и осъден на доживотен затвор. Все още има много подробности около случая, които продължават да объркват разследващите по целия свят. Ето пет интригуващи факта за убийството на Деби Гама, които може да заинтересуват любителите на истинските престъпления преди предстоящия епизод на Dead Days of Summer, озаглавен Twisted Lessons.

Пет интересни факта за смъртта на Деби Гама

1) Любимият учител на Деби Гама в училище беше Реймънд Пейн.

Реймънд Пейн, известен и уважаван преподавател по английски, също беше един от любимите професори на Деби. Според властите Деби е била пияна с лекарства и нападната преди смъртта си. Близостта на Пейн с 16-годишното момиче може да е изиграла роля в способността му да я опияни, преди да я бие и убие.  Деби Гама

2) Основната причина за ареста на Пейн е частен детектив.

Полицията изпадна в задънена улица, когато издирваше заподозрени за убийството на Деби и се бореше да намери осезаема следа. Майката на Деби наела частен детектив, след като била недоволна от липсата на резултати. Този частен детектив е първият, който открива връзката между Деби Гама и Реймънд Пейн. Властите преследват тази информация и в крайна сметка идентифицират Реймънд като извършителя.

3) Според Реймънд Пейн смъртта на Деби е инцидент.

Реймънд Пейн заяви, че е обвързал Деби с нейно разрешение и че смъртта й е неизбежен инцидент. Той също така твърди, че никога не е нападал Деби. Въпреки че ДНК тестът в крайна сметка разкри, че Реймънд не е нападнал Деби, властите подозират, че той я е убил умишлено. Той също така заяви, че е поставил трупа й в езеро на неговата земя, преди да го премести в потока.

4) Майката и сестрата на Реймънд Д. Пейн му простиха при повторното му дело през 2020 г.

Майката и сестрата на Деби Гама казаха през 1977 г., че са простили на Реймънд за ужасяващото убийство, но изпитват облекчение, че той се връща в затвора. Сестрата на Деби, Мишел Уил, каза:

Това е мястото, където той трябва да бъде,… Прошката не означава да поемете отговорност за това, което е направил или да го пуснете да си отиде. Да простим означава да сме в мир, а не да имаме гняв в сърцата си.

Когато Пейн беше обиден, той беше на 83 години.

  Деби Гама

5) Реймънд Пейн почина през 2020 г. от COVID-19.

Реймънд Пейн почина от COVID-19 в щатския затвор малко след повторното му дело. Според съдебната служба причината за смъртта е кардиореспираторен арест, причинен от пневмония и COVID-19. От 1977 г. е в затвора.

Популярни Публикации