Тялото на руския модел Грета Ведлер беше открито в куфар, след като тя изчезна

Грета Ведлер е руски модел, открита мъртва в чанта, след като изчезна преди повече от година. 23-годишната дама беше убита месец след като нарече Владимир Путин психопат в социалните медии и предрече, че целта му да подобри почтеността на Русия ще завърши със сълзи. Дмитрий Коровин, ревнивият бивш приятел на починалата, призна повече от година по-късно, че я е удушил до смърт заради паричен спор в Москва, несвързан с нейните политически идеи и политически анализ на Путин.

Той признал пред следователите, че е сложил тялото й в наскоро закупен куфар и е останал с него в хотелска стая три нощи. След това той отишъл на 300 километра до района на Липецк и го крил в багажник на автомобил почти година. Детективите споделиха снимки и коментари в профилите на модела в социалните мрежи, за да уверят приятелите й, че тя все още е жива.Как е открито тялото на Грета Ведлер?

Евгений Фостър, блогър от Харков, Украйна, се усъмнил и се обадил на приятел в Москва, който подал сигнал за изчезнало лице, което довело до многодневно издирване, което завършило с констатацията на нейната смърт. Съобщава се, че Коровин е показал как е убил модела и е направил пълни самопризнания във видео, публикувано от руския Следствен комитет. Нейните публикации за Путин през януари 2021 г., месец преди да бъде убита, не се считат за уместни за смъртта й, но са обезпокоителни в светлината на следните събития.

 Грета Ведлер

Притесненията й произтичат от репресиите му срещу демонстрантите и целта му да създаде велика Русия. Според Daily Mail, тъй като Путин е бил унижаван като младеж, той не е успял да отстоява себе си и е напуснал юридическото училище, за да се присъедини към КГБ след дипломирането си. Според Грета Ведлер такива хора придобиват качества като предпазливост, сдържаност и липса на общуване от ранна възраст, защото се ужасяват от шума, тъмнината и непознатите.

Психопатите имат нужда да усещат пълнотата и остротата на живота през цялото време, затова обичат опасностите, интензивните преживявания, силните разговори, интензивното действие – интензивно и динамично съществуване. Може би той наистина иска да подобри целостта на Русия и желае доброто на руснаците.

 Грета Ведлер

Тя обаче изрази резервите си, питайки дали той наистина може да направи нещо?

Популярни Публикации