Коя е Марлена Стел? Wiki Възраст, височина, съпруг, нетно състояние, кариера

Марлена Стел е добре позната американска гримьорка, която стартира своя канал в YouTube през 2012 г. Тя има много популярен канал в YouTube и Tik Tok, където основно споделя видеоклипове с уроци по грим за своите последователи. Тя е добре известна с движението си за овластяване на жените, което е свързала с видеоклиповете си с уроци по грим.

Тя също така притежава линия за красота и грижа за кожата с изключителни магазини в Съединените щати. Тя също така използва социалните медии, за да споделя личния си опит със своите последователи и работи като активист срещу домашното насилие в Съединените щати.

Бързи факти

Празнувано име: Марлена Стел
Истинско име/пълно име: Марлена Стел
Пол: Женски пол
Възраст: 42 години
Рождена дата: 27 декември 1979 г
Родно място: Калифорния, Лос Анджелис, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,7 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Обвързан
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга (име): Ник Райчарт (2000 – 2015)
Ашанти Уилямс (2016 – 2018)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Аделина Де Силва)
Запознанства/гадже (име): Да (Анурада Де Силва)
Марлена Стел лесбийка ли е?: не
Професия: Гримьор, предприемач, влиятелен човек в социалните медии
Заплата: 1 милион долара
Нетно състояние през 2022 г.: 20 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Марлена Стел

Марлена Стел е роден в американския град Вакавил. Тя е много близка с родителите си и често публикува техни снимки в профилите си в социалните мрежи. Тя обаче е заявила, че предпочита да пази самоличността на родителите си скрита от общественото внимание, поради което никога не е разкривала жизненоважна информация за родителите си.Разкри се, че единственото дете на родителите й е тя. Имената на родителите й все още не са известни, но се знае, че баща й е бил бизнесмен, а майка й е била домакиня. Семейството й се премества в Сакраменто, когато тя е тийнейджър и тя завършва образованието си там.

Тя разкри, че винаги се е интересувала от грим и се е стремила да работи в индустрията. Родителите й са описани като изключително подкрепящи нейните решения. Въпреки това тя е отгледана със строги правила и разпоредби, които според нея са й помогнали да стане психически и финансово независима. Завършила е християнския колеж Пенсакола със степен по музика. По време на колежа тя също учи грим, с акцент върху сценичния грим.

Марлена Стел Възраст, височина, тегло

Марлена Стел е родена на 27 декември 1979 г. и към днешна дата, 7 юни 2022 г., е на 42 години. Висока е 1,7 метра и тежи 80 килограма.

  Марлена Стел

Марлена Стел

кариера

Марлена Стел е работила като учител по музика в гимназия в Мичиган, преди да започне кариерата си в YouTube. Тя стартира своя канал за уроци по грим в YouTube през 2012 г. Нейният канал се нарича Makeup Geek и тя също публикува видеоклипове за грим в Tiktok. Има собствена линия за красота и е работила с търговски марки като Chanel, Derma, Ordinary и др. Тя стана международна известност, след като създаде видео урок за грим, базиран на външния вид на Ким Кардашиян, Анджелина Джоли и други известни холивудски знаменитости. В Калифорния тя притежава магазин за красота, където продава книги, играчки и собствени продукти за грим и красота.

Постижения и награди на Марлена Стел

На Марлена Стел YouTube каналът има над 1,47 милиона абонати. Тя обаче все още не е получила награда или титла. Тя обаче спечели възможността да работи с марки като Ordinary, Derma и други. Нейните последователи в социалните медии непрекъснато нарастват и тя беше номинирана за наградата „Гуру на красотата“ през 2021 г. Тя обаче не спечели.

Нетната стойност на Марлена Стел през 2022 г

Марлена Стел в момента има милиони последователи в социалните медии и тя често си сътрудничи с търговски марки и служи като техен посланик на марката. Тя притежава и успешна компания за гримове в САЩ. Беше разкрито, че приходите й от социални медии и бизнес са около 1 милион долара на месец. Към юни 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на около 20 милиона долара. Тя също има дворец в Лос Анджелис, Калифорния, и Анурада, нейното гадже.

Марлена Стел е гримьор и активист, който в момента работи в помощ на жертвите на домашно насилие. Тя е добре известна със своята щедра природа. Беше открито, че тя е помогнала на няколко души да напуснат насилствени връзки, като им е дарила. Тя също така сподели своя личен опит, за да вдъхнови другите. Тя е много активна в социалните медии, с милиони последователи от цял ​​свят в нейния YouTube канал и Instagram акаунт. Тя също е голям любител на кучета и използва своята знаменитост, за да насърчи осиновяването на кучета.

Марлена Стел Съпруг, брак

Марлена Стел женен Ник Райчарт след завършване на колеж. Тя подаде молба за развод през 2015 г., пет години след сватбата си. На следващата година тя се жени за Ашанти Уилямс, известен още като Какаовата мечка. През 2018 г. тя подаде молба за развод и получи ограничителна заповед срещу втория си съпруг, твърдейки, че я е малтретирал физически. В момента тя се среща с Анурада Де Силва. Аделина Де Силва, дъщерята на двойката, се роди през май 2020 г. Тя наскоро разкри, че е направила спонтанен аборт през 2019 г.

Популярни Публикации