Мория Елизабет разказва за това да бъде майка в най-новия си видеоклип в YouTube

Toy that is squishy Мория Елизабет, икона на YouTube, разкри някои неочаквани новини в последното си видео. Известната продуцентка на съдържание разкри пред почитателите си, че е мама. Феновете й бяха изненадани, тъй като 27-годишната жена запази детето и бременността в тайна в социалните медии. Майката на едно дете разкрива в драматичното видео, че дъщеря й е на 10 месеца. Към момента на писане видеото, озаглавено Има нещо, което искам да ти кажа… е получило над два милиона гледания. Мория Елизабет разкри в първата минута на краткия филм,

Аз съм майка.

Тя продължи:

Имам само една дъщеря, едно скрито дете. Няма нищо лудо.Майката разкри възрастта на дъщеря си и твърди, че тя е пускала видеоклипове в канала си със 7,5 милиона абонати по време на бременността си и зрителите не са знаели за огромната тайна. Елизабет каза следното относно снимките през цялата си бременност:

Последното ми видео за бременност беше преобразяване на магазин за долари. Когато направих това видео, бях бременна в осмия месец. Повдигнах масата си доста, за да не можете да видите бременността ми.

 Мория Елизабет

Мория Елизабет също твърди, че е пропуснала само една седмица блогване през цялата си бременност. Майката разказа, че когато раждала, помолила съпруга си да уведоми почитателите си, че не може да публикува, защото е болна. Причината за непускане на съобщението за раждане също беше посочена от YouTuber. Мория Елизабет заяви:

Продължавах да го отлагам, защото се притеснявах как ще реагирате, ако не разкрия по-рано. Не исках да мислиш, че се опитвам да те заблудя. Надявам се, че не си ми ядосан. Надявам се, че разбирате защо се забавих толкова дълго, за да ви кажа.

Елизабет каза още, че не иска да споделя името на детето си и че много рядко качва видеоклипове на дъщеря си в социалните медии, за да запази поверителността на детето. След това YouTuber включи дъщеря си във видеото.

Мория Елизабет е добре известна с видеото си с меки играчки и преобразявания.

През август 2010 г. продуцентът на съдържание започна своя акаунт в YouTube. Тя започва, като прави забавни филми в стил влог. По-късно Мория насочи вниманието си към правенето на меки играчки и видеоклипове „Направи си сам“. Тя стана известна, когато сериалът й „Разбийте този дневник“ стана популярен фаворит.

 Мория Елизабет

Необичайният начин на общуване с публиката спечели нейните фенове. Нейните зрители могат да й изпратят по пощата своите скуиши, които тя рисува и трансформира. Тя не само боядисва меките играчки, но и поправя повредените. Тя публикува книгата си „Създай тази книга“, след като стана известен творец в мрежата за видео споделяне. Въпреки че не е посочила къде е родена в Америка, тя твърди, че баща й е перуанско-италианец, а майка й е кавказка. Когато е на 19 години, тя се омъжва за съпруга си Джордан.

Популярни Публикации