Prathyusha Garimella- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, смърт

Пратиуша Гаримела беше добре известен Телангана, Хайдерабад, Индия, моден дизайнер, предприемач, медийно лице и онлайн знаменитост. Тя е известен моден дизайнер в страната, както и собственик на собствен магазин. Тя стана известна през юни 2022 г., след стряскащата новина за нейната смърт.

Бързи факти

Пълно истинско име Пратиуша Гаримела
Дата на раждане 1986 г.
Дата на смъртта 11 юни 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 36 години.
Националност индийски.
Място на раждане Телангана, Хайдерабад, Индия.
Място на смъртта Банджарара Хилс, Телангана, Хайдерабад, Индия.
Причина за смъртта Самоубийство.
Професия Моден дизайнер, предприемач и звезда в социалните медии.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
Религия индуизъм.
каста телугу брамини.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Университетът на Уоруик.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Пратюша Гаримела

Пратиуша Гаримела е роден в Телангана, Хайдерабад, Индия, през 1986 г . Смъртта й настъпва, когато е на 36 години. Получава основното си образование в местно училище в своя квартал. След това тя се записва в престижна институция, за да продължи образованието си. Според официалната й страница във Facebook тя е получила бакалавърската си степен от университета в Уоруик. Винаги е имала отлични оценки в училище и се е стремила да бъде предприемач в бъдеще.

Височина и тегло на Prathyusha Garimella

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Пратиуша Гаримела беше висок 5 фута 7 инча и тежеше около 54 килограма. Тя имаше хубава фигура и е в добро здраве. Косата й беше черна и имаше черни очи.  Пратиуша Гаримела

Prathyusha Garimella Net Worth

Колко е нетната стойност на Prathyusha Garimella? Тази изключителна модна дизайнерка беше добре платена за своя бизнес и единствени по рода си творения. Тя също така прави пари чрез интернет поръчки за своите тоалети и уникални дизайни. Говореше се, че Пратюша живее в прекрасен апартамент с баща си и майка си. Освен това е имала маркови автомобили и мобилни телефони. Нейната нетна стойност се оценява на между 1-2 крори INR (приблизително).

кариера

Prathyusha Garimella избра да процъфтява в собствения си сектор на модния дизайн, след като завърши образованието си и започна работа за същото. През 2013 г. тя стартира собствена компания под собственото си име, след като полага много усилия. Тя предоставя на клиентите си новаторски дизайни и уникални ръкоделия. Тя стартира и собствен уебсайт, където публикува най-новите си дизайни, така че клиентите да могат да видят предпочитанията си. Според няколко разказа тя също така е правила дрехи за известни звезди от Боливуд и Толивуд. Тя се стремеше да развие компанията си до нови висоти.

Смъртта на Пратиуша Гаримела

Според официални източници Пратиуша Гаримела е била открита в кома в офиса си в тоалетната на Banjarara Hills на 11 юни 2022 г. (събота). Тя стисна предсмъртно писмо в ръката си и написа, че е посегнала на живота си и че никой не е виновен. Според властите тя е погълнала въглероден окис, за да прекрати живота си. Така че, разследването все още продължава.

Пратиуша Гаримела Съпруг и брак

Кой е съпругът на Пратюша Гаримела? В профилите си в социалните мрежи известната модна дизайнерка е публикувала няколко свои снимки с приятели и клиенти. Тя никога не е споменавала, че някой спасява нейния приятел. Според някои онлайн доклади тя е била омъжена за мъж. Засега името на съпруга й и други факти остават неизвестни. Не можем да получим и негови снимки. В момента обаче няма информация за нейните деца.

Популярни Публикации