Manon McCrory-Lewis Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, родители, кариера

Манон Маккрори-Луис е британска знаменитост, Старкид, и амбициозна актриса от Лондон, Англия, Обединеното кралство. Манон е най-известна в цялата страна като най-голямата дъщеря на Деймиън Луис и Хелън Маккрори.

Родителите й са известни английски артисти, както всички знаят. Деймиън Луис, бащата на Монон, е добре известен с ролята си на майор от американската армия Ричард Уинтърс във филма Band of Brothers. Освен това той се появява в редица филми и телевизионни предавания.

Не само баща й беше талантлив актьор и театрален артист, но и майка й беше талантлива актриса и театрална артистка, най-известна с ролята си на Нарциса Малфой в Хари Потър. Хелън Маккрори, майката на Манон, почина на 16 април 2021 г. на 52-годишна възраст, според източници. Превъртете надолу за повече информация относно Manon McCrory-Lewis, StarKid.Бързи факти

Пълно истинско име Манон Маккрори-Луис.
Възраст (към 2020 г.) 14 годишен.
Професия StarKid и дете актриса.
Дата на раждане септември 2006 г.
Място на раждане Лондон, Англия, Обединеното кралство.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Местно частно училище.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 2″.
В метри: 1,57 m.
В сантиметри: 157 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 45 кг.
В паундове: 99,2 lbs.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата кафяво.
Националност британски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Дева.

Биография на Манон Маккрори-Луис

Манон Маккрори-Луис е роден в семейство на знаменитости през септември 2006 г. в Лондон, Англия, Обединеното кралство, според източници. Тя е последователка на християнската вяра. Точната й дата на раждане обаче не е известна.

Възрастта на Манон Маккрори-Луис се оценява на около 14 години. Манон се стреми да бъде известна актриса като родителите си, защото е дъщеря на известни личности.

Завършила е средно образование в реномирана гимназия в родния си град. Според източници в момента тя се фокусира върху актьорската си кариера. Баща й също я учи на актьорски техники.

Манон Маккрори-Луис, добре познатото StarKid, е от чисто бял кавказки етнос. Манон Маккрори-Луис е най-голямата дъщеря на родителите си. Родителите й се ожениха през юли 2007 г., според източници. Тя обаче е родена през септември 2006 г., година преди брака на родителите си.

Баща й, Деймиън Люис, е известен британски актьор и артист. Майка й, Хелън Маккрори, също беше талантлива актриса, която се появява в редица английски филми и телевизионни сериали.

Що се отнася до нейните братя и сестри, Манон Маккрори-Луис има по-малък брат на име Гъливър Луис в семейството. Членовете на нейното семейство също са известни фигури в развлекателната индустрия.

  Манон Маккрори-Луис

Родители на Манон Маккрори-Луис (Източник: Pinterest)

Състояние на връзката на Манон Маккрори-Луис

С кого се среща Манон Маккрори-Луис? Манон Маккрори-Луис, дъщерята на Дамян Луис, пази личния си живот в тайна. Тя обаче не разкрива никаква информация за историята на запознанствата си или за приятеля си.

Според съобщения в медиите Манон е необвързана (към април 2021 г.) и няма гадже. Освен това обича да прекарва време със семейството си. Манон Маккрори и нейният брат също бяха виждани заедно с родителите си на различни награди и места.

Хелън Маккрори, известна актриса и театрална артистка, почина в петък, 16 април 2021 г., на 52-годишна възраст, според CNN.

Хелън почина след храбра битка с рака, според публикацията на нейния съпруг Деймиън Луис в Twitter. Маккрори е починал спокойно в дома си, добави той. Смъртта на Хелън Маккрори беше огромен шок за развлекателната индустрия.

Любопитни факти

  • Няма точна информация за професията на Манон.
  • Според съобщенията тя в момента тренира за голям пробив в развлекателната индустрия.
  • Манон Маккрори-Луис и нейното семейство също са се появявали на различни награди и събития на червения килим.

Популярни Публикации