Rell Love Jones- възраст, биография, приятелка, нетна стойност, височина, религия

Рел Лав Джоунс е американска знаменитост в социалните медии, която стана известна благодарение на канала си в YouTube. Rell Love Jones вече има над 58,2 хиляди потребители. Разгледайте повече за биографията на Rell Love Jones, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Рел Лав Джоунс
Дата на раждане: 01 август 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Звезда в социалните медии, YouTuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Разделям Алия Джей
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 68 кг
Родно място Калифорния
Националност американски
Facebook Рел Лав Джоунс във Facebook
Twitter Рел Лав Джоунс в Twitter
Youtube Rell Love Jones Youtube
Instagram Rell Love Jones Instagram
Марки N/A
Хоби Пътуване, туризъм

Рел Лав Джоунс Биография, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Rell Love Jones е 28-годишен в момента. Роден е на 01 август 1993 г. под астрологичния знак Лъв в Калифорния, САЩ. Той е родом от Комптън, Калифорния. Рел винаги е представял майка си в профила си в Instagram, но никога не е изброявал нейното име. Изглежда, че има и роднини, но не е разкрил тяхната самоличност.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Рел Лав Джоунс? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Rell Love Jones в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са кафяви, а косата му е тъмно кестенява.  Рел Лав Джоунс

Rell Love Jones на лодка Източник: Instagram

Рел Лав Джоунс Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Rell Love Jones? Той е популярен в различни сайтове, включително Instagram, Facebook, Twitter и YouTube. В Instagram той се нарича @rellovejones и има над 51 000 абонати. По същия начин той има 15 хиляди фенове във Facebook и около 590 последователи в Twitter. Неговият канал в YouTube вече има над 58,2 хиляди зрители. Той също има Snapchat акаунт с дръжката чесън. масло и имейл адрес [имейл защитен] за фирмени запитвания.

Преминавайки към приходите си, той можеше да спечели значителна сума пари от участие в платформи за социални мрежи. Той обаче не е разкрил точните си доходи. Въпреки това, смята се, че нетната му стойност е между 10 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Рел Любов Джоунс е влиятелен човек в социалните медии. Той стана известен благодарение на канала си в YouTube. На 23 февруари 2017 г. той откри нейната страница в YouTube. Първоначално той стана известен като бивше гадже на другата личност в социалните медии Алия Джей. Той започна да качва видеоклипове в YouTube по нареждане на своите последователи.

Той публикува първия си видеоклип в YouTube, наречен Weirdest Q and A Ever, на сайта. Видеото е качено на 16 април 2017 г. и има над 78 хиляди гледания. Той публикува видеоблогове, разкази, въпроси и отговори, реакционни изображения и различни други материали. Към днешна дата каналът има повече от 58,2 хиляди зрители и почти 1 818 669 кумулативни потока. По същия начин, както се вижда от някои от ранните му записи в Instagram, той е голям фен на NBA и видеоиграта NBA 2K. Той също така сподели своя #TBT Instagram снимка с Лил Ким. Досега той е публикувал 1137 видеоклипа в Instagram, спечелвайки над 50,1 хиляди последователи. Той все още участва в други сайтове за социални мрежи като Facebook. На 12 юли 2020 г. той публикува видеоклип в YouTube, озаглавен Джада призна, че е изневерила на Уил Смит | реакция.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Рел Лав Джоунс? Състоянието на новата връзка на Rell Love Jones предполага, че той е ерген или има връзка. Той обаче публикува и съмнителни снимки, на които е с деца. Той обаче не е говорил публично за състоянието на новата си връзка. Що се отнася до предишните й връзки, той излизаше със звездата на YouTube Алия Джей. Те обаче се счупиха.

Факти

  • В своя едноименен акаунт в TikTok той е добре известен с качването на съдържание за синхронизиране на устни, свързано с танци и актьорско майсторство.
  • Той натрупа огромна слава с приложението за синхронизиране на устни.
  • Дейвид също е чест потребител на YouTube и Instagram, със значителна база от фенове на всички тези сайтове.
  • Дейвид също е завършен играч на футбол и бейзбол.

Популярни Публикации