Крис Къркпатрик и Карли Складани празнуват там осмата годишнина от сватбата

Крис Къркпатрик е женен за съпругата си Карли Складани . Skladany дойде в Instagram, за да отбележи годишнината и сподели колекция от снимки на двойката през годините, като каза: Честита 8-ма годишнина на BBC!!! Благодаря ти, че постоянно ме караш да се смея и най-важното, че си най-добрият татко „голям приятел“ на Наш!! Обожаваме те!! съпругата на 50-годишния художник написа изображението си. Първата снимка в публикацията за годишнината от сватбата й показва двойката да пътува в превозно средство, докато и двамата позираха за селфи с прекрасна усмивка.

Крис Къркпатрик и съпругата му празнуват осмата си годишнина от сватбата.

Къркпатрик, основателят на музикалната група NSYNC, също посвети публикацията си в Instagram на съпругата си на осмата годишнина от сватбата на двойката. Той публикува снимка на себе си и съпругата си, като й пожела честита годишнина. По-късно той намекна в публикацията, че времето е отлетяло, откакто двамата отидоха до пътеката през ноември 2013 г.

 Крис КъркпатрикКъркпатрик и Складани се ожениха пред най-близките си приятели и семейство в деня на сватбата си. Бяха семейство и приятели: хора, които познавам открай време и други, които срещнах миналата година, отбеляза музикантът за сватбата си в интервю за People. Сред 300-те посетители бяха Джоуи Фатоун, Ланс Бас, Джей Си Чейз и Джъстин Тимбърлейк, за да споменем само няколко. Булката облече рокля, инкрустирана със скъпоценни камъни Enzoani, и ръчно резбован брачен пръстен с диаманти, поставени в платина в този критичен ден, докато младоженецът носеше черен смокинг и семпла бяла риза.

Крис Къркпатрик обсъжда своя брак и съпруга

Къркпатрик говори за брачната си церемония и връзката, на която се радваше с булката си в интервюто за People по-горе. Когато видя приятелката си да слиза по пътеката, той каза, че изглежда красива. Няма начин, тя нямаше да ми позволи. Имаше снимки на телефона си, но не ми позволи да ги видя. Той дори си спомни как Складани криеше сватбеното си облекло. Той каза, че всички са доволни от празненствата и подготовката и че не е можел да иска нещо по-добро. Когато беше разпитан за намеренията му да има деца със съпругата си, той призна, че и двамата се радват да бъдат около деца и искат да имат свои собствени възможно най-скоро.

 Крис Къркпатрик

Двойката е благословена със син.

В настоящето двойката има щастливо семейство от трима, благодарение на пристигането на прекрасния им син Наш Къркпатрик. През октомври 2017 г. двойката се сдоби с първото си и единствено дете. Пиарът на певицата потвърди новината пред People по това време, като каза, че са родили бебето си на 10 октомври. Бебето е дълго 19,5 инча и тежи 8 паунда, 9 унции. Къркпатрик и съпругата му разкриха през март 2017 г., че очакват първото си дете. Карли и аз сме изключително щастливи, че сме добре дошли като ново попълнение в семейството, каза той в друго интервю за People. Четиригодишното дете на двойката вече е често в социалните медии на родителите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Къркпатрик (@iamckirkpatrick)

Популярни Публикации