Звездите от ергенското майсторство Чейс Макнари предложи брак на приятелката си Ели Уайт

Чейс документира предложението с две снимки и видео на страницата си в Instagram. Той написа изображението, като тагна сегашната си годеница Ели,

Винаги си бил там.

Чейс каза в интервю за E! Новини:Веднага разбрах, че тя е тази, която искам да бъде с мен до края на живота ми.

През май 2020 г. двойката направи връзката си в Instagram официална. Преди това Чейс е участвал в риалити сериали като „Ергенът“, „Ерген в рая“ и „Бивша на плажа в търсене на любов“.

Романтичната история на Чейс Макнари

Тя направи своя телевизионен дебют в риалити шоуто в The Bachelorette Season 12 като състезател за вниманието на Джоджо Флетчър. Отговорът на Чейс на въпроса какво означава бракът за него беше:

Едно момиче, едно обещание – до края на вечността. Аз съм най-добрият ти приятел.

 Чейс Макнари

Въпреки че беше изхвърлен внезапно, след като изрази любовта си към Джоджо в програмата на ABC, Чейс събра симпатиите на публиката. Джоджо отхвърли Чейс, след като го помоли да се присъедини към нея във Fantasy Suite и той изрази любовта си към нея. Чейс, който завърши трети в The Bachelorette, беше разбираемо съсипан и зашеметен от напускането му и говори за това в следващите интервюта. Той каза пред ABC News:

Предполагам, че в този момент просто бях в толкова голям шок, тъга и объркване. Тъй като всичко беше минало толкова гладко предишния ден и целият град преди това, защо нещата ще се объркат?

Според източници, Чейс трябваше да се завърне като Ергенът за сезон 21, но това се провали в последния момент, преди Ник Виал да поеме.

Чейс обясни на Us Weekly:

Обсъждах да стана бакалавър със семейството и приятелите си. Те ме информираха, че не съм ерген в понеделник, преди да го разкрият. И така, както останалия свят, открих, че това е Ник.

В резултат на това роденият в Колорадо трябваше да бъде член на The Bachelor: Winter Games, но той отпадна, за да се присъедини към MTV. По-късно Чейс се появи с бившия Скайлър Микелсън в „Бившият на плажа“ на MTV. В епизода стипцата на Bachelorette беше представен като играч и той не оцени как се е натъкнал. Чейс се завърна за кратко в ABC с Bachelor in Paradise Season 6, когато беше съчетан с Angela Amezcua. Звездата на риалити шоуто също каза публично, че е излизал за кратко с бившата телевизионна водеща Томи Ларен.

 Чейс Макнари

След поредица от лош късмет в любовта, 33-годишният избра да напусне риалити телевизията, заявявайки в Instagram през март 2020 г.:

Сега, след като вече не се опитвам да създам самоличност за риалити телевизия, целта ми е да се появявам в социалните медии по-редовен, истински и честен от всякога!

Става ръководител на проекти/оценител реставриране на екстериори на многофамилни/апартаментни и търговски сгради. Чейс потвърди връзката си с вече годеника Ели през май 2020 г. с публикация в Instagram, в която я помоли да му бъде гадже. Оттогава двойката споделя свои снимки заедно. В събота Крис предложи на дизайнера на шапки на романтичен пикник в подножието на Скалистите планини извън Брекенридж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Chase McNary (@chase_brody_mcnary)

Чейс Макнари информира E! Новини около годежа му:

Ели няма нищо друго освен любовта в душата си към всичките си приятели, семейство и живот и все още не съм срещал някой, който да каже нещо лошо за нея.

Звезди на Bachelor Nation като Бека Тили, Аманда Стантън, Уелс Адамс и Крис Соулс поздравиха двойката малко след обявяването им.

Популярни Публикации