Busi Lurayi - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, смърт

Буси Лурай беше южноафриканска актриса и обществена фигура. Тя беше млада актриса на път да стане успешна южноафриканска актриса. Тя беше красива, умела и добре образована актриса.

Бързи факти

Пълно истинско име Благословен Лурай
Име Буси Лурай
Псевдоним Буси
Възраст (към 2022 г.) 35 години
Популярни като телевизионна актриса
Професия Актьорство
Дата на раждане През 1986г
Място на раждане Тембиса, Екурхулени, Южна Африка
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Тембиса, Екурхулени, Южна Африка
образование Завършвам
Училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност ,5 млн. USD (прибл.)
Националност Южноафрикански
Етническа принадлежност африкански
Религия християнството
Зодия Не се знае
Езици Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Busi Lurayi

Буси Лурай е роден през 1986 г. и е на 35 години. Но истинската й дата на раждане остава загадка за нас. Тя беше абитуриентка, придобила актьорски опит по време на училищното си пътуване. Тя работи в развлекателния сектор още от колежа.

Височина и тегло на Буси Лурай

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Буси Лурай е висок 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Марк МакГан

Нетната стойност на Буси Лурайи

Колко е нетната стойност на Буси Лурай? Нетната стойност на Busi Lurayi се оценява на 1,5 милиона долара. Тя също така се е занимавала със социални дейности и благотворителни събития като щедра южноафриканска дама. Буси беше услужлив човек, който постоянно харчеше трудно спечелените си пари, за да подобри живота на другите около себе си. Тя нямаше само един източник на доходи, а доста. Буси печелеше и от няколко реклами на марки чрез TVC.

кариера

Буси Лурайи прави своя телевизионен дебют през 2005 г. като Phumzile в сериала City Ses’la. След това тя беше видяна в телевизионния сериал ER на следващата година, през 2006 г. Буси продължи да играе запомнящи се роли във всяка телевизионна програма, точно като тази. Един от нейните телевизионни сериали, How To Ruin Christmas, който стартира през 2020 г., й помогна да получи признание в телевизионния бизнес.

Феновете на шоуто си спомнят нейния герой Туми Село. В тази телевизионна програма тя изнесе наградено изпълнение. Добавянето на повече от Буси, докато напредва в професията си, й спечели много признания. Тя спечели наградата 'Златен рог' за най-добра актриса в поддържаща роля в телевизионна комедия през 2006 г., когато беше нова в професията и не беше участвала в много продукции. По-късно тя получи наградата 'Златен рог' за най-добра актриса в телевизионна комедия между 2011 и 2021 г.

Смърт

Трупът й е предаден за аутопсия. Семейството й официално е информирало нейната агенция за таланти, Eye Media Artist, за нейната смърт. Семейството твърди, че това, което е открито в нейния доклад от аутопсията, ще бъде споделено с обществеността по-късно. Всички нейни фенове изпращат своите съболезнования на семейството и близките й приятели. След като научиха за смъртта на младата актриса, Netflix Южна Африка изрази съчувствието си.

Busi Lurayi съпруг и брак

Кой е съпругът на Буси Лурай? Буси Лурай имаше съпруга на име Мзивоксоло Квелан. Въпреки че подробностите за съпруга й са малко в публичното пространство, знаем, че тя се е омъжила за него преди 2020 г. Съпругът на Буси подаде молба за развод през 2019 г. и я обвини в кражба. Буси имаше няколко предизвикателства, след като беше обвинен в кражба. Тя се разведе със съпруга си по-късно същата година. Тя роди дъщеря си Аяна Квелан от бившия си съпруг. На 9 август 2014 г. се роди Аяна. Буси получи попечителството над дъщеря си след развода и живееше щастливо с нея до смъртта й.

Популярни Публикации