Естебан Чавес младши, шофьор на UPS почина поради топлинен удар

Стивън Чавес младши ., превозвач на UPS, почина от предполагаем топлинен удар в събота, 25 юни 2022 г. Той беше открит, че не реагира, докато доставяше пакет в Южна Калифорния и впоследствие беше обявен за мъртъв. Твърди се, че Чавес, който току-що беше навършил 24 години ден преди ужасното събитие, се свлече в колата си в Пасадена. Според служители той е бил открит в безсъзнание в камиона си от собственика на имота, на който е донесъл поща двадесет минути по-късно.

Семейството на Естебан Чавес обвинява за смъртта му топлинен удар

Докато температурите в Южна Калифорния продължават да се повишават, семейството на Чавес обвини за смъртта му топлинен удар и дехидратация. Тийнейджърът служител на UPS е бил открит в безсъзнание на кръстовището на Sequoia и Glenover Drives, според баща му, Естебан Чавес-старши. Той съвсем наскоро се е върнал на работа на 24 юни след заболяване на рамото.

Естебан Чавес-старши, обезпокоен и в траур, каза, че когато пристигне помощта за сина му, вече е твърде късно. Той каза на KTLA:

Той издъхна на седалката в колата си. Докато някой разпозна какво се е случило, кой беше собственикът на дома, където беше доставил кутията, бяха около 20 минути след като детето ми припадна. Определено беше твърде късно, когато пристигнаха първите спешни екипи.

Чавес, който току-що беше отпразнувал рождения си ден в петък, наистина оцени работата си. Баща му отбеляза, че е работил за UPS от четири години. Въпреки че официалната причина за смъртта е неизвестна, баща му обвинява за внезапната смърт на сина си изключителната жега.

 Стивън Чавес младши

Тъй като температурите в Пасадена се очаква да достигнат над 100 градуса по Фаренхайт през следващите дни, Националната метеорологична служба издаде предупреждения за топлина, които ще бъдат в сила от неделя сутринта до 8 часа вечерта. понеделник Националната метеорологична служба предупреди, че екстремните горещини ще доведат до тревожен скок на свързаните с жегата заболявания.

В интервю за KTLA Естебан Чавес старши обвини за смъртта си тежките условия на труд:

Всеки знае колко е горещо навън, а тези превозни средства са гореща кутия. Те карат всички тези хора да доставят неща и да се опитват да постигнат квотите си и да изпълнят задачите си.

UPS излезе с изявление, в което изрази скръбта си от смъртта му и изрази съчувствието си на семейството и приятелите му. Въпреки скръбта си, опечаленият баща изрази желанието си да вярва, че Бог има призвание за неговия син. Семейство Чавес създаде кампания GoFundMe, за да подпомогне разходите за погребение и възпоменателна церемония. Длъжностните лица подчертаха необходимостта от поддържане на хидратация и охлаждане колкото е възможно повече, за да издържат на прекомерни температури.

Популярни Публикации