Колко богат е Байрън Алън? Нетно състояние, кариера, заплата

Байрън Алън , американски бизнесмен, вече е в тенденция онлайн, след като плати 100 милиона долара за имот от 11 000 квадратни фута в Малибу. Прясно купеният имот на Алън има четири спални, две къщи за гости, домашно кино, тенис корт, фитнес зала и студио за йога. Присъствието на Тихия океан непосредствено пред имението допринася за неговото великолепие. Камина, гардероби по поръчка и частен вътрешен двор са сред основните характеристики на къщата. Ако Байрън не иска да ходи пеша до плажа, може да използва количката за голф. Байрон купува земята от съоснователите на Public Storage. Ян Кум, съоснователят на WhatsApp, живее в съседство. Jade Mills на Coldwell Banker Realty обяви имота.

Нетната стойност на Байрън Алън

Байрън Алън е предприемач, комик, телевизионен продуцент и филантроп. Той е главен изпълнителен директор на Entertainment Studios, медийна фирма. CelebrityNetWorth оценява нетното състояние на 61-годишната жена на около 800 милиона долара. Освен работата му в развлекателния сектор, бизнесът на Алън е основният му източник на доходи. Бизнесът на Алън заяви през 2018 г., че ще плати 300 милиона долара за The Weather Channel, с изключение на интернет активи като Weather.com и приложения, които преди това са били продадени на IBM. Алън сключи договор за 300 милиона долара с американската телевизия за закупуване на 11 телевизионни станции през 2020 г. Байрън Алън

Byron Allen и Sinclair Broadcast Group ще платят 10,6 милиарда долара на Walt Disney/Fox за 21 регионални спортни мрежи през 2020 г. Освен това той похарчи 165 милиона долара за придобиването на Bayou City Broadcasting, която управлява четири радиостанции. През 2020 г. той очакваше да инвестира 500 милиона долара в мрежови филиали и да похарчи приблизително 10 милиарда долара за придобивания през следващите четири години. През юли тази година бизнесът на Алън също похарчи 11 милиона долара за телевизионната мрежа Black News Channel.

Резиденциите на Байрън Алън

Байрън Алън похарчи 422,8 милиона за имение на брега на морето в Мауи през 2018 г. Домът разполага с асансьор, винарска изба с 500 бутилки, спа център на открито, плувен басейн, гараж за три коли и 1700 квадратни фута тераси в допълнение към 7300 квадратни фута жилищна площ и пет спални.

 Байрън Алън

След това Алън плати 20 милиона долара за къща в Бевърли Хилс през 2019 г. Тя предлага 11 266 квадратни фута жилищна площ и осем спални и се намира на повече от една трета от акра. През същата година той похарчи 26,75 милиона долара за кондоминиум от 3000 квадратни фута на 220 Central Park South. През 2020 г. той също похарчи 27 милиона долара за къща в Аспен, Колорадо. Имението с площ от 9000 квадратни фута преди е било собственост на мексикански предприемач и предлага изглед към околните планини, открит басейн, стъклени стени и вътрешен двор на втори етаж.

Популярни Публикации