Нина Хюстън - Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Кариера

Нина Хюстън е холандска YouTuber, известна най-вече с едноименния си канал Nina Houston. Нина Хюстън също е звезда на TikTok. Нейните невероятни „Направи си сам“, видеоблогове и видеоклипове за връщане в училище са събрали над 445 000 абонати. Тя също има акаунт в TikTok, „@ninahouston__“, който има 946,1 хиляди последователи и 93,3 милиона харесвания. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, кариерата и фактите на Нина Хюстън

Бързи факти

Пълно име: Нина Хюстън
Дата на раждане: 12 ноември 2003 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, TikTok Star
Държава: Холандия
Височина: 5 фута 0 инча (1,52 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства TJ Presthus
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 32А-24-33
Националност холандски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Майка Анита Хюстън
Братя и сестри Три (Рик, Деми и Фльор)
Facebook Нина Хюстън във Facebook
Twitter Нина Хюстън в Twitter
Youtube Нина Хюстън Youtube
Instagram Нина Хюстън Instagram

Възраст и биография на Нина Хюстън

Нина Хюстън е родена на 12 ноември , 2003. Близките на Хюстън я наричат ​​с нейното име Нина. Нина е на 19 години и е родена в Холандия. По отношение на родителите си, тя не е разкрила самоличността на баща си, но името на майка й е Анита Хюстън. По отношение на други членове на семейството, тя има трима братя и сестри. Брат й е Рик Хюстън, а сестрите й са Деми и Фльор.

Нина е от холандска националност и бяла етническа принадлежност. Тя е родена под знака на Скорпион. Нина е толкова амбициозна и решителна, колкото подсказва нейният хороскоп. Образованието на Нина е, че тя е ученичка в средното училище. Тя обаче не разкри в коя институция се е записала, за да завърши образованието си.Нина Хюстън Височина, тегло и измерване на тялото

Нина има невероятно тяло и е висока на 5 фута и 3 инча. Тя тежи 51 килограма. Другите й мерки са 32A-24-33 и тя има слабо телосложение. Хюстън има тъмнокафяви очи, които са големи. Светлокафявата дълга копринена коса на Нина добавя към нейната привлекателност. По същия начин Нина носи обувка с размер 5 US.

Височината на Нина Хюстън (Източник: Instagram)

Нина Хюстън Кариера, професионален живот

Що се отнася до професионалния й живот, Нина работи професионално като YouTuber. Нина Хюстън е собственик на едноименен потвърден канал в YouTube с над 445 хиляди абонати. Тя стартира кариерата си в YouTube на 11 януари 2012 г.

Първият видеоклип в нейния канал е озаглавен „Rainbow Loom Nederlands Potlood“. На 24 март 2014 г. той беше качен. С над 196 000 гледания се справи доста добре. По същия начин „Rainbow Loom Nederlands – Triple Fishtail“ и „Rainbow Loom Nederlands Super Stripe Fishtail“ са два от най-старите видеоклипове на нейния канал.

Нейните най-популярни видеоклипове „направи си сам“ в нейния канал включват „DIY LUSH SHOWER JELLY MET GLITTERS – NINA HOUSTON“, „DIY SCrapbook – NINA HOUSTON“ и „DIY HALLOWEEN SNACKS & ROOM DECORATIONS“.

Видеоклиповете на Nina Back-to-School включват гимназиално турне в Америка! – Back To School 2017′ и „What’s In My Schoolbag – Back To School 2016′. По подобен начин Нина е споделила влогове като EVENING ROUTINE/VLOG 2020, WAT IK DOE DEZE DAGEN – VLOG – A DAY IN MY LIFE и XMAS IN DUBAI – VLOG – MEGA MALL, WATERPARK, & HET HOOGSTE GEBOUW.

Най-популярният видеоклип в нейния канал е озаглавен „Rainbow Loom Nederlands iPod – iPhone Hoesje – Loom bands“. Той е качен на 25 май 2014 г. и е получил 9,2 милиона гледания, което го прави най-гледаният видеоклип в нейния канал. Други видеоклипове с милиони гледания включват „Rainbow Loom Double Braid Bracelet – Armband – Loom bands“ и „IRRITATIES AAN BROERS & ZUSSEN“.

Нина Хюстън Нетна стойност

Нетната й стойност в YouTube се оценява на между ,8K и 9K. По същия начин нейните приходи от TikTok варират между 8 и ,36K. Нетното състояние на Нина Хюстън се оценява на 5 милиона долара към октомври 2022 г. Нина е натрупала достатъчно богатство на толкова млада възраст, за да води охолен начин на живот. Без съмнение тя живее живота на мечтите си.

Нина Хюстън Запознанства, връзки и афери

Нина Хюстън има чиста сексуална ориентация. TJ Presthus, футболист, е нейният романтичен партньор. Двойката често публикува очарователни снимки, на които са заедно. Те показаха, че когато корените на една връзка са силни, разстоянието няма значение.

Социална медия

Профилът на Нина в Instagram има значителна база от фенове. Профилът на Хюстън в Instagram, @ninahouston, има над 511 000 последователи. По отношение на нейния акаунт в Twitter, @ninahouston x има по-малко от 120 последователи. По същия начин страницата на Нина във Фейсбук, Нина Хюстън, няма изброени приятели. По същия начин тя може да бъде намерена в Snapchat под потребителското име „Ninahouston x.“

Факти

  1. Нейното щастливо число е 1.
  2. Тя обича романтични филми.
  3. Тя обича бисквитки.

Популярни Публикации