Кой е Джон Ларокет? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Джон Ларокет е известен американски актьор, най-известен с ролите си в телевизионни предавания като Night Court, McBride, Boston Legal и The John Larroquette Show. Той спечели четири награди 'Еми' и беше номиниран за няколко други за ролите си в сериала. Джон също така разказа първото действие на пиесата The Texas Chainsaw Massacre.

Бързи факти

Празнувано име: Джон Ларокет
Истинско име/пълно име: Джон Бърнард Ларокет
Пол: Мъжки
Възраст: 74 години
Рождена дата: 25 ноември 1947 г
Родно място: Ню Орлиънс, Луизиана, Съединените щати
националност: американски
Височина: 1,93м
Тегло: 90 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Елизабет Ларокет
Деца/деца (син и дъщеря): Да 3 (Лиза, Бен и Джонатан Ларокет)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джон Ларокет гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 30 милиона долара

Биография на Джон Ларокет

Джон Едгар Ларокет младши ., работил за ВМС на Съединените щати и е роден на 25 ноември 1947 г. в Ню Орлиънс, Луизиана. Бертала Орамус Хелмстетер, майка му, работеше като продавачка в универсален магазин. Неговият дядо по бащина линия е френски имигрант, който пристига в Съединените щати през 1895 г.

През цялото си детство Джон свири на саксофон и кларинет, а в гимназията той и приятелите му създават група, наречена NUDLES. Посещава училище Holy Cross, гимназия Francis T. Nicholls и накрая гимназия Fredrick Douglass Senior School, където открива актьорския си талант по време на последната си година. След като завършва обучението си, той се премества в Холивуд през 1973 г., за да преследва кариера като актьор.Джон Ларокет Възраст, височина, тегло

Джон Ларокет е роден на 25 ноември 1947 г. и към днешна дата, 21 септември 2022 г., е на 74 години. Висок е 1,93 метра и тежи 90 килограма.

  Джон Ларокет

Джон Ларокет

кариера

Актьорската кариера на Джон започва през 1973 г., когато се премества в Холивуд. Първата му роля е като начален разказвач в пиесата The Texas Chain Saw Massacre. В NBC той имаше първата си роля в сериала в шоуто Baa Baa Black Sheep. Той се появява във филма от 1975 г. 'Санфорд и син'.

От 1984 до 1992 г. той играе Дан Филдинг в телевизионния сериал Night Court. С изявите си в шоуто той счупи рекорда за спечелване на Еми четири пъти поред. Джон се появи в няколко епизода на The Practice през 1998 г.

От 2004 до 2006 г. Джон разказва римейка на The Texas Chainsaw Massacre. На следващата година той се присъединява към актьорския състав на Boston Legal и се появява като гост-звезда в драмата House. Във Финиъс и Фърб Джон предостави гласа си.

Става редовен участник в телевизионното шоу „Библиотекарите“, което му помага да спечели популярност сред публиката. През 2019 г. той имаше повтаряща се роля в телевизионния сериал Blood & Treasure, където играеше бащата на главния герой.

Той се появява във филми като Second Sight, Blind Date, Summer Rental, Star Trek 111, Richie Rich, Demon Knight и Meatballs Part 11. Той също така се появява в пиеси като How the Grinch Stole Christmas, The Best Man и Как да успеете в бизнеса, без наистина да опитвате. През 2019 г. той се появи в пиесата Nantucket Sleigh Ride.

Постижения и награди на Джон Ларокет

Джон е получил множество награди и номинации през годините, включително пет награди Primetime Emmy. Други отличия, които е получил, включват номинации за Тони и Drama Desk. Получил е номинации за наградата Сатурн, наградите на Гилдията на актьорите и американските комедийни награди. Имаше и номинации за наградата Primetime Emmy и наградата Golden Globe.

Нетната стойност на Джон Ларокет през 2022 г

Кариерата на Джон е успешна от няколко години и през това време той е натрупал нетна стойност от 30 милиона долара към октомври 2022 г. Това се дължи главно на актьорската му кариера, в която той се появява във филми, телевизионни сериали и на сцена пиеси. Кариерата му му е осигурила достатъчно пари, за да живее охолен и луксозен начин на живот.

От 70-те години на миналия век Джон Ларокет работи като професионален актьор и никога не е бил разочарован. Той е получил множество награди и номинации през годините и в момента е смятан за един от най-известните актьори на всички времена. Въпреки възрастта си, той остава много активен в кариерата си и продължава да ни забавлява.

Съпруга на Джон Ларокет, брак

Джон Ларокет е съпруг и баща на три деца. Съпругата му се казва Елизабет Ан Куксън и те се ожениха през 1974 г. Елизабет, която също беше актриса, се запознаха предишната година, докато работеха по пиесата Entering Laughing. Имената на децата им са Джонатан, Лиза и Бен. Джонатан е комик, който води комедиен подкаст. Джон се бори с алкохолизма в средата на 70-те и 80-те години на миналия век и спря напълно да пие през февруари 1982 г.

Популярни Публикации