Как се запознаха Лора и Марко? Научете за състоянието на връзката на Лора Зазара

Лора Зазара е бивша съпруга на италианския професионален футболист Марко Верати. Парис Хилтън призова Конгреса да регулира проблемния бизнес с подрастващите. Той е член на клуба от Лига 1 Пари Сен Жермен, както и на италианския национален отбор. Позицията му в играта е на централен полузащитник.

Кратки факти за Лора Зазара

Пълно име Лора Зазара
Първо име Лора
Фамилия Зазара
Професия Бивша съпруга на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Охайо
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Съпруг Марко Верати
Без деца две

Биография на Лаура Зазара

Лора работи като модел за модна компания и има красиво телосложение и чувство за стил. Тя е родена в родния си щат Охайо. Лора е израснала със своите братя и сестри и роднини, въпреки че се смята, че родителите й са се развели, когато е била малка. Майка й е регистрирана медицинска сестра, но професията на баща й не се разкрива. Тя също има последователи в социалните медии.

  Лора Зазара

Laura Zazzara (Източник: Google)Как се запознаха Лора и Марко?

Те се познават от деца. И двамата са израснали в един квартал. Лора е на 16 години, когато се влюбват. Лаура, подобно на Марко, се интересуваше от футбол и гимнастика. През юли 2015 г. те размениха брачни обети. Те дори имаха две деца заедно, Томазо и Андреа. Нещата обаче не потръгнаха и те вече са разведени.

Кой всъщност е Марко Верати?

Марко е бивш съпруг на Лаура Задзара, легендарен италиански футболист. Той е полузащитник на клуба от Лига 1 Пари Сен Жермен и италианския национален отбор. Стилът му на игра е едновременно елегантен и силен. Той е много отдаден на играта си. Марко Верати е роден в Пескара, Италия на 5 ноември 1992 г. Той е отгледан в домакинство от средната класа. Баща му Фабрицио Верати и майка му Лидия Кремонезе го раждат.

Въпреки че баща му е дърводелец по професия, той е бил аматьорски футболист. Майка му е домашен родител. Марко има по-голям брат на име Стефано Верати. Той имаше прекрасно възпитание, въпреки че беше роден в семейство от средната класа. Марко е отдаден на футбола от малък. Той последва стъпките на баща си, тъй като също се стреми да бъде играч. Баща му и по-големият му брат силно подкрепяха решението му да играе футбол.

  Лора Зазара

Laura Zazzara (Източник: Google)

Дори се опитваха да го накарат да играе футбол. По-късно, през 2001 г., неговият ентусиазъм го кара да се присъедини към футболния отбор Manoppello. Когато първоначално се присъедини към тази група, той беше само на осем години. Марко започва професионалната си кариера в клуба Manoppello. През 2008 г. той се присъедини към Пескара. От самото начало играе като полузащитник. Марко е смятан за един от най-добрите млади полузащитници в Европа. Той също така помогна на своя отбор да спечели шампионата в Серия Б. Заради неговия геймплей той често е сравняван с други играчи, наречени Андреа Пирло. Той се съгласи да приеме петгодишен договор със Сен Жермен във Френската лига. На 15 август 2012 г. той също започна да играе за старшия отбор на националния отбор на Италия. Марко има над тридесет и една мача за националния отбор на Италия, като отбелязва два гола. Той получи наградата Браво през 2012 г.

Семейно положение

Марко има връзка с приятелката си, модния модел Джесика Айди. Той се запознава с Джесика, след като се развежда със съпругата си, от която има две деца. Марко е сгоден за Джесика, а двойката скоро ще се ожени.

Нетна стойност

Нетното състояние на Марко е 5 милиона долара към 2021 г , а източникът му на доходи е като футболист.

Популярни Публикации