Коя е приятелката на Колин Макрей?

Колин Макрей, звездата от Below Deck Sailing Yacht, намери някой специален и е влюбен в нея от около година. Колин Макрей разкри приятелката си Силвия Латини на последователите си в Instagram и канала си в YouTube, Sailing Parlay Revival, след като пазеше връзката им в тайна в продължение на година.

Приятелката на Колин Макрей

Силвия Латини, приятелката на моряка Колин Макрей, е на 31 години и започва професията си като касиер в магазин за дрехи. След това работи като консултант в друга фирма. След това прекарва шест години в Терни, Италия, като маркетинг мениджър за автомобилен бизнес. Тя стана стюардеса на лодка на островите Саб Блас в Панама през декември 2019 г., след като беше недоволна от взискателния си професионален живот.

 Приятелката на Колин МакрейСлед три месеца работа там тя се срещна с MacRae и обсъдиха целта си да пътува по света. Морякът покани Латини да се присъедини към екипа му, след като чу нейните идеи. Два-три месеца по-късно тръгнаха на круиз с катамаран около света. Тя дори засне неговите видеоклипове в YouTube за Parlay Revival. Скоро след това купидонът удари и те започнаха да се срещат през януари 2021 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от sɪʟᴠɪᴀ ʟᴀᴛɪɴɪ (@silvi4s)

На 23 януари MacRae представи приятелката си на своите последователи и обяви връзката им в Instagram. В последното си видео в канала си в YouTube, Sailing Parlay Revival, той дори потвърди връзката си, като сподели романтична целувка с любимата си жена. MacRae преди това се срещаше с Martina Alvarez, но двойката реши да поеме по пътя си през април 2021 г., според Instagram на звездата.

Сезон 3 на Ветроходна яхта под палубата

 Колин Макрей

Новият сезон на Below Deck Sailing Yacht, отделяне на успешната програма на Bravo Below Deck, обхваща цялата дейност на капитан Глен Шепърд, лидерът на Парсифал III, и неговия екипаж, който управлява луксозната яхта. През последните 13 години MacRae е работил като главен инженер на борда на суперяхти. Той се присъедини към Парсифал III през втория сезон и беше харесван от всички поради приятната си личност.

Популярни Публикации