Рей Никълсън- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, Wiki

Рей Никълсън е известен американски актьор, телевизионна личност, асистент-режисьор, продуцент, модел и предприемач от Лос Анджелис, Калифорния. Рей е най-известен в Съединените щати като син на „Джак Никълсън“ (баща) и „Ребека Брусард“ (майка) (майка).

Родителите му са известни американски знаменитости, както съм сигурен, че знаете. Рей Никълсън, подобно на родителите си, е завършен актьор. Рей се появява в редица популярни телевизионни предавания и филми, включително Ten Cups, The Outsider, The Big Break, Promising Young Woman, Where Are You и други, според IMDb.

Освен че е актьор, Рей работи и като асистент-режисьор и участва във филма „A Reunion“. Премиерата на криминално-приключенския сериал „Паника“ на Amazon Prime беше на 28 май 2021 г. Нека ви кажа, че Рей играе Рей Хол, главният герой в този сериал. Повече информация за Рей Никълсън можете да намерите в тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Реймънд Брусард Никълсън.
Познат като Рей Никълсън.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Професия Актьор, модел, асистент-режисьор и телевизионна личност.
Дата на раждане 20 февруари 1992 г. (четвъртък).
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Известен колеж.
Нетна стойност -8 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
В метри: 1.72 m.
В сантиметри: 172 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг.
В паундове: 165,43 lbs.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Риби.

Биография на Рей Никълсън

Рей Никълсън е роден на родителите си в четвъртък, 20 ноември 1992 г., в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е роден в семейство на знаменитости и практикува християнството.

Рей Никълсън е на 29 години към рождената си дата (към 2021 г.). Рей Никълсън, син на известни личности, решава да преследва кариера в развлекателната индустрия в ранна възраст.

Получава образованието си в реномиран университет в Лос Анджелис. След това навлиза в професионалния актьорски свят. Рей Никълсън е известен американски актьор и телевизионна личност днес.

Рей Никълсън, известен актьор, е от бялата раса и е от бялата раса. Придържа се към християнската вяра. Рей е роден под знака на Риби, според рождената му дата.

Що се отнася до семейството му, Рей Никълсън е звездно дете. Той е израснал в семейство на знаменитости. баща му, Джак Никълсън, е известен актьор.

От друга страна, майка му, „Ребека Брусард“, е добре известна знаменитост. Що се отнася до нейните братя и сестри, Райън е по-малкият брат на актрисата Лорейн Никълсън.

Той също има четири доведени братя и сестри: Дженифър Никълсън, Калеб Годард, Хъни Холман и Теса Гурин. Рей Никълсън е изключително близък с баща си и обича да прекарва времето си с него. Той също публикува множество снимки на себе си и баща си в интернет.

  Рей Никълсън

Рей Никълсън (Източник: Instagram)

кариера

Рей Никълсън започва професионалната си актьорска кариера през 2006 г. „The Benchwarmers“, в която играе Kid Catcher.

Телевизионни предавания и филми (Като изпълнител) Benchwarmers са играчите, които седят на пейката. 10 чаши. ПОЧИВАЙ В МИР. Имената на Лекси и Мики са съответно Лекси и Мики. Русалки. Изгнаникът. По темата за роботите убийци. Голямата възможност. Samice. M.C. Маите Всичко се случва точно сега. Тъкан, която е свързана заедно. Обещаваща млада дама. Паника. Къде отиде? Представянето на продажбите.

След това той се появява в редица телевизионни предавания и късометражни филми, включително Lexi and Micky, R.I.P, On Killer Robots, The Big Break и други. Във филма The Outsider той също играе ролята на американски борсов посредник (2018).

Рей Никълсън стана известен, след като беше избран за главната роля на Рей Хол в сериала Panic на Amazon Prime. В момента работи по предстоящи проекти като Where Are You, The Pitch и други.

Според източници Рей Никълсън работи и като асистент-режисьор. Рей режисира няколко филма като асистент-режисьор, включително A Reunion, Boots и други.

Рей Никълсън Нетна стойност

От октомври 2022 г., на Рей Никълсън нетната стойност се оценява на -8 милиона USD (приблизително) от неговата развлекателна кариера.

Факти

  • Рей Никълсън има сдържана личност.
  • Той обаче не разкрива много за приятелката си или състоянието на връзката си.
  • Партнира си в сериала Паника с Оливия Уелч, Майк Фейст, Камрън Джоунс, Лий Еди и др.
  • Той обича баскетбола и е голям фен на Лос Анджелис Лейкърс.

Популярни Публикации