Алисън Дей заявява, че е вдъхновена от TikTok звездата Адисън Рей

Allison Day първоначално беше представен на феновете на Tiktok през 2020 г., когато създателят Дхар Ман качи поредица, озаглавена TikTok известен юноша, изгонен от дизайнерския магазин, собственикът живее в угризения на съвестта. Историята започва със собственик на луксозен магазин, който критикува момиче само за да разбере, че е знаменитост на TikTok. Темата на поредицата да не се съди книга по корицата й отекна сред много други потребители в мрежата. Авторът наскоро стартира друга поредица за фиктивната знаменитост на TikTok, което накара други да търсят допълнителна информация за личността.

Твърди се, че Алисън Дей е вдъхновена от TikTok звездата Адисън Рей.

Алисън Дей е измислен герой, базиран на Адисън Рей, която има кафява коса и кафяви очи. Тя е 22-годишна знаменитост в TikTok от Луизиана, според Web of Bio. Тя има приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара и 80 милиона последователи в мрежата. Алисън използва славата си в TikTok, за да създаде страхотна кариера и да стане най-добре печелещата звезда. 18-годишната Кали Джейн играе героя. Тя се занимава с актьорство от 12 години и има 23 000 последователи в Instagram и TikTok (396 000). И двата акаунта са @kali.jane1. По-голямата част от нейното признание произтича от работата й с Dhar Mann.

 Адисън РейФилмите нямат за цел да осмиват Адисън Рей

Dhar Mann е популярен създател и режисьор на TikTok, който публикува видеоклипове, подобни на истории, на сайта. Завладяващите разкази на видеоклиповете спечелиха канала над 11 милиона последователи. Филмите са представени в поредица, за да отговарят на 60-секундното времево ограничение на приложението, осигурявайки морална основа, от която зрителите да се учат. Някои от видеата се занимават и с трудностите, които срещат знаменитостите. В последния му сериал, Алисън Дей, тя се среща с влюбен в гимназията, който явно я манипулира за слава и последователи. Акаунтът включва и филми, които включват MrFeast, пародиен герой, базиран на MrBeast, а първият дори се появи във видеоклип, озаглавен MrFeast се бие с MrBeast, What Happens Is Shocking. Видеоклиповете са достъпни и във втория акаунт на Dhar Mann в Instagram, @dharmannstudios.

Популярни Публикации