Ebonee Davis- Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Ебони Дейвис , е американски модел и активист, най-известен с работата си в „Кампания на Калвин Клайн“, в която тя носеше естествената си коса. Тя участва в „Следващият топ модел на Америка“, завършвайки в челната петица. Тя имаше огромен успех в модната индустрия. Освен това тя се появява в изданието за бански костюми на Sports Illustrated и си сътрудничи с известни фотографи като Дейвид Белемър. Научете повече за нетната стойност на Ebonee Davis, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Ебони Дейвис
Псевдоним Ebonee
Известен като Модел
Възраст 30
рожден ден 16 ноември 1992 г
Родно място Сиатъл, Вашингтон, САЩ
Знак за раждане Стрелец
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия N/A
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 56 K.G.
Измервания на тялото 32-24-33 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара

Биография на Ебони Дейвис

Ebonee Davis, зашеметяващият модел, е роден на 16 ноември 1992 г , в Сиатъл, Вашингтон, САЩ. Името й е Ебони Дейвис. Все още се изяснява информацията за родителите й. Ебон е отгледана като самотен родител от баща си, звукозаписен артист. По-малките й братя са две години по-млади от нея. Майка й силно я насърчаваше да преследва кариера като модел.

Ебони е гражданин на САЩ, но етническата й принадлежност не е известна. Образованието на Ebonee все още се преразглежда. Тя не е разкрила нищо за личния си живот.Освен това знайте за нетната стойност, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността на Кейли Суенсън .

Измервания на възрастта, височината, теглото и тялото на Ebonee Davis

Ebonee, зашеметяващият модел, е на 27 години. Тя е родена под знака на Скорпион. Ebonee стои на височина 5 фута 10 инча. Тя тежи 56 килограма. Ебон има тъмнокафяви очи и къдрава тъмнокафява коса.

Измерванията на тялото й са 32-24-33 инча. Други измервания на тялото включват размера на обувките й, който е 8,5. (НАС.). Размерът на роклята й обаче все още се обмисля. Ще се свържем с вас веднага щом разполагаме с актуални данни!

  Ебони Дейвис

Височината на Ebonee Davis (Източник: Instagram)

Връзка и афера с Ебони Дейвис

По отношение на връзките, Ebonee е необвързана жена. Тя не е била свързвана с никого. Тя все още е необвързана. Освен това тя никога не е имала връзка с мъж, нито сега, нито в миналото.

Ebonee не се интересува от нито едно от момчетата. Сега тя се концентрира върху кариерата си на модел. Тя е доволна от живота си и обича да прекарва време със семейството си. Надяваме се, че тя ще намери този в близко бъдеще.

Професионален живот на Ебони Дейвис

Ebonee започва кариерата си на модел през 2011 г., след като отговаря на отворена покана в Гилдията на моделите в Сиатъл. Тя беше наета веднага. Ебони се появи в сезон 18 на американския „Следващ топ модел“. Тя се изправи срещу победителката в шоуто Софи Съмнър. За съжаление тя беше елиминирана по време на десетия епизод на шоуто. По-късно в живота Ебони е добре известна със своята „кампания на Калвин Клайн“. Тя носеше естествената си коса, докато работеше с Калвин.

Ebonee, от друга страна, се появява в популярни списания като „Sports Illustrated’s Swimsuit Issue“, „Teen Vogue“, „Glamour“ и „Harper’s Bazaar U.K.“

Ebonee също се появява в реклами за Calvin Klein, L'Oreal, Victoria's Secret Pink, Pantene, Urban Outfitters и GAP. Тя, от друга страна, се появи в модното шоу на Кание Уест от сезон 4. За отбелязване е, че тя основава Honey Bees, лагер за четене за момичета от центъра на града в пети клас.

Ebonee Davis Net Worth 2022

Според онлайн източници като „Wikipedia“, „Forbes“, „IMDb“ и други ресурси нетното състояние на супермодела Ебони варира между 1 милион и 5 милиона долара към 2022 г. Тя прави пари от професионалната си кариера на модел, както и от профила си в Instagram.

Няма повече информация за заплащането й. Ще се свържем с вас възможно най-скоро с точни подробности. През 2022 г. нейното нетно състояние се оценяваше на между 100 000 и 1 милион долара.

Социална медия

Ebonee поддържа профили в социалните медии. Тя стана известна благодарение на работата си за Teen Vogue, Glamour и Harper’s Bazaar U.K. Тя има много фенове и последователи в профила си в социалните медии: Instagram, Twitter и Facebook.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 1.
  2. Тя обича паста.
  3. Тя харесва зеления цвят.

Също така знайте за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото и нетната стойност на Емили Александър .

Популярни Публикации