Sonika Vaid- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Само Соник е американска певица, която се класира на пето място в 15-ия сезон на American Idol. След излъчването Sonika Vaid допълнително пусна сингли.

Бързи факти

Пълно име: Само Соник
Дата на раждане: 04 август 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Певица, телевизионна личност
Държава: Уестън, Масачузетс
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски (индийски)

Биография на Соника Вайд

Само Соник е роден на 04 август 1995 г. в Уестън, Масачузетс. Пълното й име е Соника Кумари Вайд. Тя е азиатка (индийка) по произход. Тя е дете на индийски имигрант. Родителите й имигрират в Съединените щати, когато тя е на три години. Самоличността на нейните родители обаче е неизвестна. Тя също е на 26 години.

Певицата има по-малък брат или сестра. Започва да играе на тригодишна възраст. Най-вероятно тя продължава да свири на клавиатурата. По същия начин тя посещава и завършва гимназия в Уестън през 2013 г. Междувременно тя следва диплома по генетика. Sonika Давай

Само Соник

Височина и тегло на Sonika Vaid

Средно тя е висока 5 фута 4 инча (162,5 см). Нейният индекс на телесна маса почти сигурно е 53 кг (117 фунта). По същия начин косата и очите й са тъмнокафяви.

кариера

Соника беше в колеж и участваше на специални събития в парк близо до къщата си, когато реши да се яви на прослушване за Idol. По-късно тя участва в петнадесетия сезон на American Idol. По същия начин тя се класира на пето място, привличайки много внимание. Тя беше обявена за една от 20-те най-добри жени на 2016 г. на Glamour.

Ave Maria, дебютният сингъл на Sonika, беше издаден на 21 декември 2018 г. Оттогава тя има множество оглавяващи класациите сингли, включително Loved Me Back To Life, Fool Me Twice и Spend It On You. Освен това вокалистът си сътрудничи с няколко музиканти, включително Уил Джей и Майкъл Корте. По същия начин тя почти сигурно е записала няколко мелодии.

Sonika Only Нетна стойност

Печалбите й от кариерата трябва да са били огромни. Нетната й стойност обаче се проверява внимателно. Освен това тя получава пари чрез различни одобрения, включително The Coca-Cola Company, AllSaints, Gucci и Theory.

 Sonika Само нетна стойност

Само Соник

Соника Само гадже, Запознанства

само не е направила никакви публични декларации относно състоянието на връзката си. В резултат на това можем да заключим, че в момента тя е необвързана. През октомври 2020 г. имаше спекулации, че Соника и Макс Ерих се срещат.

Говореше се, че се среща с Макс Ерих през октомври 2020 г. Малко вероятно е тя да е била изложена на каквото и да е спорно отразяване.

Популярни Публикации