Нина Арианда- Биография, възраст, съпруг, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Нина Арианда , чието пълно име е Нина Арианда Матийчио, е американска актриса, която беше номинирана и спечели наградата Тони за най-добра актриса за 2012 г. за изпълнението си на Били Доун във филма Born Yesterday. Разгледайте повече за Nina Arianda Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, съпруг, образование и факти

Бързи факти

Истинско име Нина Арианда
Псевдоним Нина
Известен като актриса
Възраст 37-годишен
рожден ден 18 септември 1984 г
Родно място Манхатън, Ню Йорк, САЩ
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 69 кг
Измервания на тялото 35-27-35 инча
Размер на бицепса 35 Б
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светло русо
Номер на обувка 8.5
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,6 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Нина Арианда?

Нина Арианда е родена на 18 септември 1984 г , в Манхатън, Ню Йорк, САЩ. Тя беше дъщеря на Лесия и Петър Матийчо. Нина е родена в Украйна от украински родители. Те живееха в един от най-гъсто населените райони на града. Цялото семейство на Нина скоро се премести в Клифтън, Ню Джърси. Тя беше на около шест години, когато отиде да гледа постановката на Бродуей „Les Miserables“. Това й оказа значително влияние. По това време й беше дадена обиколка зад кулисите, където тя видя някои от фантастичната раса на таланти.

  Възраст на Нина Арианда

Възраст на Нина АриандаНина Арианда Образование

Когато е на девет години, тя решава да преследва кариера като актьор и родителите й веднага я водят на прослушвания. Тя беше избрана за няколко роли, но поради липсата на опит, тя не беше избрана за главни роли. В резултат на тези резултати тя се записва в класове по актьорско майсторство в Професионалната гимназия в Ню Йорк. След това тя се мести в Германия, което я принуждава да прекрати часовете си по актьорско майсторство. Нина отново кандидатства в Кралската академия за драматично изкуство и Лондонската академия за музикално и драматично изкуство, но получава отказ. След отхвърлянето й тя се записва в нюйоркското училище за изкуства Tisch. Тя започва да дава прослушвания за филми и телевизионни предавания след дипломирането си. Образованието й идва от украинско училище в Ню Джърси.

Колко висока е Нина Арианда?

Тази зашеметяваща актриса, която е висока 5 фута 8 инча (1,73 м), тежи приблизително 69 кг (152 фунта). Тя е на 37 години. Нина има прекрасни сини очи и светло руса коса. По отношение на измерванията на тялото, тя носи сутиен с размер 35 B, има размер на талията от 27 инча и размер на бедрата от 35 инча. Тялото на Нина е с формата на пясъчен часовник.

  Нина Арианда

Нина Арианда (Източник: Instagram)

Как Нина Арианда преследва кариерата си?

Тя започва да дава прослушвания за различни роли, след като се дипломира през 2009 г. Нина Арианда, която няма актьорски опит, е избрана за пиесата „Венера в кожа“ извън Бродуей. След това Нина се явява на прослушване за главната роля на Ванда. Нина спечели моментално и критично признание след създаването на героя на Ванда. Тя получи многобройни отличия за изпълнението си, включително награда Тони и Световна театрална награда. Тя целуна голям успех след филма и стана поддръжник на напредъка в кариерата си. Следващият й филм, озаглавен „Родена вчера“, излезе през 2011 г.

Първата й голяма роля в телевизионен сериал дойде в романтичната криминална драма от 2014 г. „Rob the Mob“. Тя изигра централни роли в множество произведения една след друга. Нина Арианда също се появява като поддържащ герой в телевизионния сериал Hannibal. Тя играеше ролята на Моли Греъм в тази сцена. Нина получи голям пробив в телевизията, когато се появи в правния драматичен сериал „Голиат“.

Кой е съпругът на Нина Арианда?

Що се отнася до връзката й, в момента Нина е необвързана и всеки, който се интересува от нея, може да се обърне към нея.

Нина Арианда Нетна стойност 2022 г

Що се отнася до нетната й стойност, Нина Арианда има приблизителна нетна стойност от 1,6 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е една от най-великите актриси на ХХ век, участвала в множество филми и телевизионни сериали.

  Нина Арианда Нетуърт

Нина Арианда Нетуърт

Социална медия

Без съмнение, тази зашеметяваща актриса привлича вниманието навсякъде, където отиде със зашеметяващия си външен вид и талант. Може би затова нейната популярност расте с всеки изминал ден. Тя все още влияе на хората чрез своите акаунти в социалните медии. Тя има над хиляда последователи във Facebook под псевдонима @officialninaarianda. За съжаление, тя все още не е в Twitter или Instagram.

Факти

  1. В момента е необвързана
  2. Тя няма акаунт в социалните медии.
  3. Нина обича паста.

Популярни Публикации